Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panasonic 42G20 vs Panasonic 55GZ950 - TV adás szubjektív összevetés (semmi műszer, semmi szakmai hozzáértés
)
Forrás: Telekom TV Box (nem smart) plazmánál, ugyanez illetve Fire TV 4K Max-on a böngészőből indított TV GO az OLED-en.
Imádtam a plazmát, apósomnak adtam, hibátlanul megy (a TV). Az OLED-en a TV adás (is) nekem jobban tetszik, de amikor apósoméknál vagyunk, elcsodálkozom milyen jó még mindig a TV adás képe (neki is Telekom box van).
Abban, hogy az OLED-et szebbnek/jobbnak találom, biztosan szerepe van az adás minőségének javulásában (nem Digi
), az olimpia fantasztikusan mutatott rajta (M4-re gondolok, a Max stream még szebb volt). Több csatorna is van, mint a plazma idejében, ahol már HD (is) az adás. Az is igaz, hogy az 1-2 SD adás képe jobbnak tűnik a plazmán.
Nagyon nagy okosságot nem tudok levonni, mert tv box-on keresztül már nagyon ritka, hogy néznénk bármit is, inkább stream app-okat nézünk (Fire TV 4k Max tv-be csatlakoztatva, Apple TV 4k 2022 Oppo 203-on keresztül).
Uff én beszéltem, sokat, bocsi, de legalább írtam, nem csak olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
), az olimpia fantasztikusan mutatott rajta (M4-re gondolok, a Max stream még szebb volt). Több csatorna is van, mint a plazma idejében, ahol már HD (is) az adás. Az is igaz, hogy az 1-2 SD adás képe jobbnak tűnik a plazmán.
Vhiktor