- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
Ma beszalltam a buliba egy AOC agon pro ag326ud-vel, bar meg az elejen járok(kb felorat ultem elotte) es hetvegen idom se lesz nyustolni, de eddig kellemes meglepetes. A talp kicsit fura ezzel a nem szimetrikussaggal, de h lapos kialakitasu igy elnezem neki, mert nalam ez volt az egyik kikotes. Ugyanakkor tagadhatatlanul billeg a panel rajta (gyakran jatszok labat felvagva az asztalra pózban
)De maga a panel szep, nem vettem eddig eszre semmi abnormalisat (lehet van csak nekem nem tunik fel), se lilas elszinezodest, se szintorzulast, nalam a betuk is normalisak.
Majd vasarnap ha visszajovok pestre utananezek beallitasoknak, mert a menurendszere kicsit keszekusza, meg az abban valo navigalas is.
Viszont a benne levo hagszorok sztem korrektek, nekem ez is fontos volt h legyen, h ne kelljen egy sima yt hoz is fulest hasznalni (foleg nyaron)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L27i-4A FHD/IPS/100HZ (052)
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaErgo ErgoArm D05B Tube - Akár 2db 32" monitorhoz
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Skynet258