-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
deva
tag
Sziasztok,
Eljött az idő, amikor úgy érzem, hogy árérték arányban hajlandó vagyok megvenni az első OLED monitorom.
A választás a Samsung Odyssey OLED G6 lenne, legalábbis az alábbiak alapján úgy látom, hogy ez a kategóriában a legjobb:
- 27"
- QHD
- színek
- matt coating miatt világosabb helységben is használhatóbb, ez pedig nálam sajnos-nem sajnos adott
- 360 Hz elég, akár még 240 is bőven elég lenne, de nem panaszkodomFelhasználás kettős lenne, ha mac van rádugva, akkor munka, és mindennapi böngészés, ha windows akkor játék, kompetitív FPS-től városépítgetősön keresztül bármi más is szóba jöhet. QHD@120Hz ki tudom használni, ha frame gent bekapcsolom, akkor 240-et is. Filmre nem használnám, arra ott van a TV.
Ahogy néztem, 250k környékén számomra ez a legjobb választás. Felmerült még LG, Asus, és Alienware, de igazándiból egyik sem tudott ténylegesen meggyőzni a fenti G6 ellenében.
Szóval a kérdés, hogy árérték arányban van-e ennél jobb, vagy ez tényleg jó irány lenne? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- ASUS 27' 100Hz
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Skynet258