Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Skynet258
üzenetére
Igen, időközben járt nálam egy barátom aki gyorsan be is állította azzal a kis programmal. Az egyetlen dolog ami nem tetszik - és nem tudom megoldható -e.-, hogy nincs automatikus HDR felismerés mint TV esetében. Vagy SDR vagy ha bekapcsolom akkor minden HDR (akkor is ha nem az).
4262adam: köszi.
Tehát ha jól értem ez az egyetlen mód az SDR-HDR váltásra, az automata felismerés nem csak nálam nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát ha jól értem ez az egyetlen mód az SDR-HDR váltásra, az automata felismerés nem csak nálam nem megy.