Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Ja hát mikor megjelent a game 21 voltam, aztán rá 1 évre jött a covid, online egyetem, Apexxel keltem és feküdtem
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.Eleinte persze csak ranked volt meg akkor csak magyarokkal játszottam, haverokkal meg akkori felkapottabb streamerekkel (én is nyomtam csak felkapott nem voltam
) de miután lejött, hogy komolytalanok a magyarok még a predek is egyből elkezdtem külföldi csapatot keresni mikor versenyezni akartam. Ranked meg elég easy volt így, scrimelés után olyan mintha valami tutorial modeban lennél, agy kikapcs és csak autopiloton letúrod az ellenfeleket. Early season rankedek meg hát fiesta volt, senki nem tudta még, hogy mit csinál úgy könnyű volt Prednek lenni. Aztán mikor abbahagytam eladtam az accom, vmi szerb faszi fizetett érte 500€ t, azt mondta azért vette meg mert névről felismerte a profilom és emlékezett, hogy Matafe-t rankeden meg versenyen mindig lepakoltam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
játszottam Mande-ékkel is de végül egy másik csapatba kerültem, lan-ra sajnos nem jutottam ki az lett volna az álom, de pár fordulót online ALGS-en azért tovább jutottunk első szezonokban. Minden nap 6-8 óra scrim tier1/tier2 ben, mikor melyikbe jutottunk be, aztán ugyanennyi ranked.
Skynet258