Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
Aktív témák
-
Som@
őstag
Kedves Matr x! ezt nem neked szánom, csak a te hozzászólásod indította el a gondolatfolyamot. :P
Hm. Történt egy s más (tényleg, ezt hogy írjuk helyesen? :D Ye_Nő? ), amíg távol voltam.
Időről-időre jönnek ilyen emberek, akik utálnak minket. Ez van, ezzel együtt kell élni. Aki felvállalta, hogy moderátor lesz, ezt is belekalkulálta, mint pl. azt is, hogy nem vehetünk részt a nyereményjátékokban.
Ha megharagszik, hát tegye. Szíve joga. Nem néz a PH! felé. Szintén tegye. Nem az mondom, hogy jó, hiszen az olvasókárt van a PH! stáb és nem fordítva.
De ilyen mentalitású emberekre szerintem nincs szükség. PONT.
tildy topicjához. Valóban én javasoltam neki. Szerintem teljesen jogos egy ilyennek egy új topic. Mennyivel egyszerübb egy topicban nyomon követni a történéseket, feltenni a kérdéseket, mint innen-onnan összeszedni az infókat.
Akinek nem tetszik, az kicsit gondolkodjon el azon, hogy mennyi felesleges téma is van itt, ami tényleg nem szól semmiről. :U
Ez legalább érdekes, szól is valamiről. Egy fórumtárs külföldi élményeiről. Legalább ezt tartsuk tiszteletben és ne mindig csak azt nézzük, mibe lehet belekötni.
Az a gondolat pedig, ami az ominózus ''Csalódtam egy moderátorban'' című topicocban felmerült, hogy besavanyodott, a humort nem értő emberek a moderátorok, kikérem magunknak. Aki ismer minket személyesen az meg tud abban erősíteni, hogy igenis szeretjük a viccet, ugratni egymást. Jókedvűek vagyunk (én most perpillanat nem, de ez most nem tartozik ide. :( )
Csak ugye egyszerűbb ismeretlenül nyilatkozni a fórumtagokról, mint mondjuk eljönni találkozóra, vagy mondjuk eljönni lanozni.
Nah mindegy.
Én általánosságban arra kérnék minden fórumozót, hogy kicsit szálljon mindenki magába, gondolkodjon el dolgokon, a másik EMBERHEZ való hozzáállásán. Nőjünk fel a fórumozáshoz, hogy ne legyen a PH! kisgyerekek játszótere!
Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet viccelődni, poénkodni. De mindent a maga idejében és helyén tegyünk!
További jó fórumozást és további szép napot minden kedves PH! olvasónak! :P
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest