Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Som@
őstag
Kedves Matr x! ezt nem neked szánom, csak a te hozzászólásod indította el a gondolatfolyamot. :P
Hm. Történt egy s más (tényleg, ezt hogy írjuk helyesen? :D Ye_Nő? ), amíg távol voltam.
Időről-időre jönnek ilyen emberek, akik utálnak minket. Ez van, ezzel együtt kell élni. Aki felvállalta, hogy moderátor lesz, ezt is belekalkulálta, mint pl. azt is, hogy nem vehetünk részt a nyereményjátékokban.
Ha megharagszik, hát tegye. Szíve joga. Nem néz a PH! felé. Szintén tegye. Nem az mondom, hogy jó, hiszen az olvasókárt van a PH! stáb és nem fordítva.
De ilyen mentalitású emberekre szerintem nincs szükség. PONT.
tildy topicjához. Valóban én javasoltam neki. Szerintem teljesen jogos egy ilyennek egy új topic. Mennyivel egyszerübb egy topicban nyomon követni a történéseket, feltenni a kérdéseket, mint innen-onnan összeszedni az infókat.
Akinek nem tetszik, az kicsit gondolkodjon el azon, hogy mennyi felesleges téma is van itt, ami tényleg nem szól semmiről. :U
Ez legalább érdekes, szól is valamiről. Egy fórumtárs külföldi élményeiről. Legalább ezt tartsuk tiszteletben és ne mindig csak azt nézzük, mibe lehet belekötni.
Az a gondolat pedig, ami az ominózus ''Csalódtam egy moderátorban'' című topicocban felmerült, hogy besavanyodott, a humort nem értő emberek a moderátorok, kikérem magunknak. Aki ismer minket személyesen az meg tud abban erősíteni, hogy igenis szeretjük a viccet, ugratni egymást. Jókedvűek vagyunk (én most perpillanat nem, de ez most nem tartozik ide. :( )
Csak ugye egyszerűbb ismeretlenül nyilatkozni a fórumtagokról, mint mondjuk eljönni találkozóra, vagy mondjuk eljönni lanozni.
Nah mindegy.
Én általánosságban arra kérnék minden fórumozót, hogy kicsit szálljon mindenki magába, gondolkodjon el dolgokon, a másik EMBERHEZ való hozzáállásán. Nőjünk fel a fórumozáshoz, hogy ne legyen a PH! kisgyerekek játszótere!
Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet viccelődni, poénkodni. De mindent a maga idejében és helyén tegyünk!
További jó fórumozást és további szép napot minden kedves PH! olvasónak! :P
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- BestBuy topik
- Manjaro Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Cudy routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Iphone 16 Pro Max 256 GB Balck Titanium, Media Markt, 3 év garancia
- ASUS TUF GAMING A620M-PLUS WIFI AM5 DDR5 alaplap - Garancia 2027.01.02-ig
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest