Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Ahá! Megjött Innoman. Közeleg az ünnepélyes megnyitó. :DDD Én már ezt nem láthatom, mert mennem kell, jó mulatást mindenkinek :)
-
KovacsUr
addikt
Hű, ez egy milyen csini avatar:

Ha valaki ilyet lát, szóljon :DDD -
KovacsUr
addikt
Húsvéti szmájli jól. :DDD

Kicsit sokat szöszöltem vele, úgyhogy kifutottam az időből, de most már nem várok jövő húsvétig :D -
KovacsUr
addikt
Nem akartam szétoffolni a standoló szoftvert kereső témát, meg szégyellem is magam picit, de valaki világosítson már fel, hogy mi az a standolás? A strandolást ismerem, de ahhoz nem kell szoftver :)
-
KovacsUr
addikt
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
Hmm, ha a lefedettség érdekel, szerintem az egyes szolgáltatók honlapjain kellene körülnézned (UPC, HDSNet, Fibernet...) Országos térképet az összes szolgáltató megjelölésével még nem láttam, de valószínűleg téged úgyis csak egy adott település lefedettsége érint.
-
KovacsUr
addikt
válasz
üzenetére
A kábeltelevízió-társaságoknak kell(ett (volna)) csillagpontossá alakítani a hálózataikat egy pár évvel ezelőtti rendelet szerint... Mindegyiknek. Erre gondoltál?
-
KovacsUr
addikt
Ajjaj... a hwsw egész hétvégén nem lesz elérhető, a fél világ itt fog lógni a PH!-n :DDD
-
KovacsUr
addikt
-
KovacsUr
addikt
Kalandor: mail ment. Bocs, hogy csak most, kissé elfoglalt vagyok mostanában...
[Update]
Err... most látom, hogy mégsem kellett volna, visszavontad. Erre küldtem még egyet. :B -
KovacsUr
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
Ja, értem... Az a baj, hogy én ezt itt nem tudom használni (NAGYON gonosz proxy, tűzfal meg minden :DDD) Mennie kéne ezzel is, Flashgettel is, de minthogy most ezen programok hiányában nem tudlak irányítani, talán tényleg a legegyszerűbb a Teleport Pro lesz :) (Vagy várj, mindjárt szerzek egy flashgetet valahonnan, heh, senki más nincs ébren?)
[update]
No, Flashgetet nem tudok feltenni, mert ''nem rendelkezem a szükséges jogosultságokkal''... (Értsd: Wise Installerrel csomagolták, aki a C: empbe vagy valami hasonló idióta helyre akar írni, oda meg nincs jogom.) -
KovacsUr
addikt
Ehhh... Ne is mondjad. A nők számára is lenne egy üzenetem, de azt hiszem, ma nem lenne illendő :U
Hajtogattam rózsát a szerelmemnek (aki valami kozmikus bug miatt jelenleg egy másik PH!-taggal jár), de nem köllött neki :) Ha racionálisan tudnék gondolkodni, nem kenődtem volna el, de nem, úgyhogy igen. Eh. -
KovacsUr
addikt
Hőjj, mennyien fáradoznak ennek a komoly problémának a megoldásán! :DDD Még szerencse, hogy már rövid a hajam, már alig nedves...
Nem vagyok otthon, úgyhogy törülköző sincs, nem csak hajszárító. Gépház van, de tartok tőle, hogy kicsit furcsán néznének rám, ha használatba venném :D (Legalábbis ebben a formában) -
KovacsUr
addikt
Látom, megvan az új arckép, Ye_Nő :D Grat.
twollah: miért a meteorológusokat? Talán ők csinálják a havat? Egyébként jobban vagy már? Ne szomorkodj túl sokat, mert olyan leszel, mint én :P -
KovacsUr
addikt
Kis gothic tánctanfolyam: [L]http://www.geocities.com/gothicunity/how-to-dance-gothic.html[/L] :DDD
-
KovacsUr
addikt
válasz
üzenetére
Bocsánat! Tényleg írtad, nem láttam. Vagy elfelejtettem. A következő (jubileumi) OFF TOPIC-ot viszont nyithatod te, ha valaki más meg nem előz. :)
-
KovacsUr
addikt
Az előző:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=31929&arc=f[/L]
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Projektor topic
- Ford topik
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:DDD