Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Blu-ray lejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem egyedül a xenon lámpák nem zavarják éjjel a szemem.
A xenon-utánzat fosokat én is betiltanám.
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fürödtetek?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezt pont te mondod?

bubu: merthogy? az lett mindig teljesítve, amit kértek. hogy nem tudnak rendesen kérni... az az ő bajuk.
kuka: régi, de nagyon ütős. a montipályton filmek sose mennek ki a divatból. az élet értelmét megint meg akarom nézni, csak nem tudok rá időt szakítani.
-
Thrawn
félisten
Erik a viking
Megnéztem. -
tildy
nagyúr
Hehe.
Valószínűleg én valami ufó lehetek, hogy pár bunkó pasin kívűl , meg a tömegen kívűl egyéb nem tűnik fel
Napi 1.5 órát tömegközlekedem, ezerszer jobb, mint dugóban menni, autóval...
Arról nem is beszélve, hogy az elővárosi vonalon tökjó vonatok járnak
(ha már tömegközlekedés...)Pont tegnap beszéltük bolonddal, hogy kimegyek bashoz ámerikába, és majd én is nagy suv mániás leszek ottan-é
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Blackie:
Azt hittem a city a tied

-
poffsoft
veterán
szép reggelt!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
kérsz egy jólszituált orrbaverést kisbaltával?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
"Hálistennek errefelé nem szükséges hogy mindenhova SUVval menjek, mer ez egy közlekedési és időjárási szélsőségektől mentes kis ország."
nem, ide nem kell a suv, jol mondod
ide lanctalp kell, mert kozlekedesi es idojarasi szelsosegek mellett, utkarbantartastol is mentes ki orszagunk -
Kidus
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Jah, most hogy igy emlegeted, maris hianyzik a nyari tomeg a buszon, a jo kis fulledt buz, meg a honaljkutyak, es ahogy a nagy zotykolodes kozepette hozzam simul a 120 kilos izzadt allat, mikozben a mellemet bamulja.
Telen meg a szanaszet fagyas a megalloban, negyed orakat varas 5 perc helyett, menetrend is csak viccbol kiteve ( mar ha megvan meg ), aztan a beerkezo buszrol lefolyo tomeg elol kiterni probalas majd a visszanyomulo tomeggel egyutt kuzdes a feljutasert, hogy aztan kinyomjak belolem a szuszt is, mire a kovetkezo megalloba erunk.
Milyen kar is, hogy mar nem buszozom
-
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha már Rammstein, akkor inkább ez...

-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Kéthavonta egyszer kölcsönkérem, az saját? Mert akkor tudsz róla..Egyéb nincs. Gyalogbusz meg Ikarus. Rájöttem hogy én lakom legközelebb a céghez, kell a francnak kocsi. Azt a 7-8 km-t lebuszozom oszt jóvan. Hálistennek errefelé nem szükséges hogy mindenhova SUVval menjek, mer ez egy közlekedési és időjárási szélsőségektől mentes kis ország. Milyen jó helyen is lakom...
-
nike_
addikt
Vizesnyolcas nekem egyik kedvenc filmem, régi de beszarás.
Meg Adam Sandler filmeket tudok ajánlani, mindegyiken szétröhögöd az agyad.
Bár ha már láttad, akkor bocs. 
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez nekem is többször bejött már. Gondolom mostanában ez a leggyakoribb keresett képek egyike.

cizoe: Most mész el venni vagy van már miből választanod? Vagy ott állsz a boltban?

-
cizoe
őstag
ciao.. Full nem tudom milyen filmet nézzek.. Nem tudtok valami jó vígjátékot, valami újat ajánlani? Olyat ami azért dvd-n kijött... thxxx
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Annál jobb ha nem érted

-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát ugye az AMD alapon jobb órajeleket produkál mint a C2D-k (kivéve a drágákat). De tuningban már a C2D-k győznek szinte minden esetben, ld. pl.: E2160. 3 GHz-ig is ki lehet húzni, amire AMD-k közül a felsőbb kategóriákból az 5000+ képes (no meg a feljebb levők de azoknak az áruk...
). Tehát ha nincs nagy tuning akkor AMD, ha van, akkor C2D. Grafikában is jobbak az AMD-k, tesztekben is pl.: zenevágás, Benchamrkok alapon jobbak mint a C2D-k. De akinek gyors és minden másban (kivéve cacheben) gyengébb proci kell azok C2D-t vesznek.Nekem legalábbis ezt mondták.
5000+ = 20.000 Ft
E2160 = 10.000 Ft
-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hosszabb, mint zöld

-
nike_
addikt
Visszajöttem. Úgy néz ki nemsokára AMD tulaj leszek mert a tuninghoz nem nagyon konyítok.

-
Bubu79
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Drazsé - mi? Mohó gyermekkoromban történt, hogy a nővéremék átruccantak hozzánk a fiával, aki akkoriban még erősen pelenkás korú volt. Lévén nyár volt, az idő meleg, a nővérem úgy döntött, hogy a gyerkőc jobban ellesz pelus nélkül - levette hát róla... Ez még nem is lett volna baj...
Én még ártatlan voltam - úgy 11 éves gyerkőc, ki a csokit már akkor is meglehetősen kedvelte...
A szobába érvén megláttam, hogy valaki eléggé elítélendő módon szétszórta a bonbont a szőnyegen...
A kóstolóra nem került sor, miután megragadván az egyik csinos gombócot, felfedeztem, hogy ennek bizony állaga és bukéja sem emlékeztet semmilyen általam ismert csokiéra...

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg ne próbáld...

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Mit kóstál egy bögre nyuszi koktél?

-
eastsider
nagyúr
Hali
Off:

Ti mit értetek közeli hozzátartozó alatt? (nem családtag)
-
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem egyrészt rosszul fogalmazol
Mióta fejemre esett az ágyneműtartó és tarkónvert a szekrényajtó megesik

-
philoxenia
MODERÁTOR
Nemsoká megyek dolgozni, erre ez jött a gugliban a harmadik oldalon képtalálatként....

Royal: ...és későn reagálsz.

-
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Pff..., akkor passz.
Milyen videókártya, ATI? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
Állítólag nem tudja megtenni, a kép szétugrik a teljes méretre, hiába állítja be driverben a középre helyezett alapfelbontású képméretet.
mod: Annyira nem folytunk bele, más játékok tudják a középre helyezett képet, csak a nagyon régiekkel van baja, javasoltam neki emulátort.. -
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Abban a topicban van valahol egy lista ahol fel van sorolva, hogy melyik játékokban van széles felbontás, illetve egy másik, hogy melyekhez van patch. De, ha így nem jó neki állítsa át a megjelenítést 4:3-ra, legfeljebb kétoldalt lesz fekete csík, de legalább nem torz.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
hat, szokjon hozza, mert mint winner is irta, a sc egyetlen felbontasban megy csak 640x480-ban
viszont annyira nem ronda szerintem (alapul veve a csucsgrafikajat) -
Racecam
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Mi az az sc?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
hat, ezt passzolom, mert:
-nincs wide monitorom
-a kerdest sem ertem igazan -
VladimirR
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
mi a kerdes?
sc hibatlanul megy vista-n, de gondolom masra is kivancsi vagy ezzel kapcsolatban -
Ramius
őstag

-
BlacKSouL
addikt
Aszondja: "..Úgy látom, mintha a Renault bal hátsó kipufogója ott mozgott volna.."

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Viszont milyen kemény legény, a gemkapoccsal még nekifogott.....
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Hogy ez az ngabor2 mekkora egy b@lf@sz :-)))) ;p
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ahha
nagyon köszi tényleg 
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Tegnapelött pont játszottam egy kicsit b.neten. Nincsen vistám, és tapasztalatom se e téren, csak halottam, hogy Panther vistán sc-zik.
Én a wc3-al nem nagyon játszottam, customban meg mindig elgyepáltak
Winner_hun lehet, hogy beteg. Elkezdett pakolni az asztalán (!). Nem is emlékszem arra, hogy utoljára mikor csinált ilyet.
-
RoyalFlush
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Olyat tudnál csinálni, amin valami hasonló módon mérgelődik?

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezjó

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Panther-t kell kérdezni, neki van vistája és szokott sc-zni, szerintem ő tudna segíteni.
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ezt nem én csináltam, találtam a neten.
Gyuri: Nem, de ha jön Lortibalti, akkor morcos lesz. ;-)
Race: Látom, nem jól ébredtél.

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez sokkal sötétebb, majdnem fekete, de a testalkata ugyanilyen.
-
Racecam
nagyúr

.
.
.
.
-> 
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hittem a city a tied