Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
hol voltál?

-
KrAt
veterán
Milyen para már, h a film+ -on megy a szikla, és a hang kb 1mp-et csúszik
És persze ezis agyonvágott verzió 
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Élünk.
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Óvatosan.
-
bolondember
MODERÁTOR
csókolom.
gondoltam, ha már újra netközelben vagyok, beköszönök...
mizu?

-
ngabor2
nagyúr
a mai nap is költekezősre sikerült... vettem 5gb memóriát meg 24gb flash háttértárat. erre aludni kell.
jó éjszakát mindenkinek.
-
Hold
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Hosszú idő után megnéztem egy Olasz meccset, Angol után ez egy szinvonaltalan unalmas mecc volt 3 védelmi hibás góllal..
Nyert a Roma.. hogy megérdemlik azt nem mondanám Milan sokáig nyomott, Roma 2x villant és nyert.. maradjunk ennyiben
Én meg maradok az Angol meccseknél.. -
-
BlacKSouL
addikt
Hajjaj, ne is mondd, mostanában besűrűsödött körülöttem minden mint a besamel

Szerdán már odafelé csúnyán bekarcoltunk, mire átértünk Losoncra, már erősen híján voltunk a sörnek, pedig az csak 30 km
Meg munkatársam kemény HP-jét is nyalogattuk, úgyhogy szegény srác, mert pont ő vezetett, mindig húzta le az ablakot, mert olyan piaszag volt, hogy ha rendőr beszagol, akkor ottfognak egy hónapra
Másnap volt is gond a tárgyalás előtt, mert kerülgetett engem minden ami csak lehetséges
Viszont azt felfedeztük, hogy ahány szőke csajt láttunk Lengyellandban, az mind széparcú helyes, aranyos kiscsaj volt. Már kezdtünk valami összeesküvés-elméletre gyanakodni. A reggeli recepciós, a pincér, a partnerünk recepciósa, meg az összes többi mind. Fergeteges két nap volt egyébként, tiszta osztálykirándulás-fíling, annyit ökörködtünk. Pénteken meg egy német cég vezérigazgatóját fogadtam, az meg akkora magas csávó volt, kb 210 lehetett, és egy AMG ML55 (65?) Mercivel jött, hát az se volt egyszerű eset. Péntekre is kijutott még a melóból bőven, úgyhogy túlóráztam is kicsit. De aztán este haverok szóltak hogy lesz egy kis összeröffenés a közelben, és végül egy jó kis szokásos péntek esti hepajban végződött, aminek már megint a 3/4-ére nem nagyon emlékszem, de azt tudom hogy egy perce sem volt rossz. Ma meg nagyszülők látogatása volt, most van egy kis üres időm, de lehet hogy inkább megyek és kialszom magam.
Bár még meg kéne szerezni azt az instrumental verziót..
-
rarri
senior tag
Ha mindenki meccset néz akkor mentem. Jóéjszakát nektek!
Race: látom hogy most 1-1,az eredmény, de remélem nyer a csapatod. Puszi!
-
BlacKSouL
addikt
Luniz - I got 5 on it, instrumental változatban nincs meg valakinek véletlenül? Nekem most két olyan változatom van, amelyeknek a vége csak olyan befejezés nélküli, hogy hirtelen vége lesz, de valójában még lenne egy kevés hátra.
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
Voltam koncertjükön , amikor itt voltak Magyarországon.. A "hét kulcs őre " c. albumuk ment akkor. Imádtam.
A kislányom valahol bulizik, ez a dolga. De van msn címem, megnézem....
Megnéztem, de csak azt tudom hogy én hogy tudok belépni. Az email címemmel, meg egy jelszóval. De gondolom nem az kell neked. Amúgy még soha nem használtam.
Azt hiszem, íratok majd egypárat az egyik barátommal. Most írja amúgy a Piramis 2-őt és az Erotikát , meg Stratowariust. 
-
ngabor2
nagyúr
-
Bubu79
addikt
A gubanc az, hogy akkoriban nemigen csináltak klipet a srácok - emlékzenekari számokat találtam, meg kerozin feldolgozást ( ratyi ) De az igazi az elmúlt nyom nélkül...
Ha komolyan érdekelnek, akkor gyere MSN-re, tolok át pár számot tőlük
Tim: Yeah!

Nincs MSN címed? Engedd csak a géphez a nagylányodat
Biztosan kreál Neked egy faja kis azonosítót 
Velük hogy állsz?

-
rarri
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
no, kiderült, hogy egy részt nem néztem meg kedvenc sorozatomból. természetesen épp az volt a hibás a 20-ból... írhatom újra a lemezeket

de legalább hétfőn ledarálhatom az elrontottakat
naaagyon szeretek dvd-t darálni. olyan megnyugtató, hamár a sapkát nem vitte a gép. -
Tim82
félisten
Természetesen Halál a májra.

legiaap: seklinek igaza lesz, a mozgólépcső fölött, a megálló kijáratánál kell lennie fényképautomata-bódénak. arrafelé kell lennie a bérletpénztárnak is, szvsz vasárnap is nyitva kell lennie - a Keleti elég nagy megálló ahhoz, hogy indokolt legyen a nyitvatartás.
-
rarri
senior tag
A szabadságot nem a hűségre értettem, feltételeztem hogy egy kapcsolatban az vagy. Arra vonatkozott a szabadság, hogy felül tudsz-e emelkedni a megrögzött szokások, a társadalom álltal beszabályozott dolgok, az emberi képmutatás, az ítélkezés fölé.
És hogy a te szavaiddal miért a holló? 
Win: nem is sértődtem meg. Gondoltam hogy okod van rá.
-
legiaap
félisten
Halihó!
Pestiekhez kérdés:
Holnap megyek Pestre és szeretnék venni bérletet. Na már most jönnek a kérdések:
- A keleti környékén van olyan kis bódé, amiben lehet csináltatni igazolványképet és ha van kb mennyibe kerül?
- Lehet vasárnap is bérletet venni a Keleti környékén valahol?Aki tud kérem segítsen. Köszönöm.
-
rarri
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nyuszi mondd valamit, mert nekem is a hiperaktív jutott először eszembe. A jégkorszakban imádtam a figurát, mert vicces volt . Ne haragudj ha vulgáris leszek, de a kezedben a makk, meg a nagy szőrös farkad. Hát...
De tényleg ez jutott eszembe.
Amúgy szerintem te szereted ha anyáskodnak veled, babusgatnak. És talán a gyorsaság arra is vonatkozik, hogy nem adod ki könnyen magad. / ezt abból is gondolom, hogy bejelöltelek, de nem jelöltél vissza
/ -
philoxenia
MODERÁTOR
Sziasztok!
Winner: hasonlít.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
Saslány, mondd, hogy öröknyüzsgő. ;-]]
-
rarri
senior tag
De elítélt se ha ágyban fekszel...
Nem találtad meg benne amit kerestél?Biztos jó ötlet lenne? Lehet hogy valaki csak így talál barátot magának / nem párkapcsolatra gondolok / , mert mondjuk esetleg nagyon kövér, vagy genetikai betegsége van. Én velük is barátkozom az életben, de van akinek én vagyok az egyetlen barátja, mert mások csak a külsejét látják.. -
Hold
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Rendőr Tiszti Főiskolát kiegészítették volna valamivel ? Tényleg ilyen buta lennék ?
-
rarri
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Te olyan ügyes vagy!
Hold: valamit nagyon benéztem, azt hittem 13 éves vagy.
Szóval én vagyok a legalacsonyabb a 181 cm-emmel.. 
-
Hold
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem tudom mire gondolsz, buta vagyok

-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pl olyat tudok, hogy elindítod az alkalmazást a megfelelő paraméterekkel (idő és program elérési útja), aztán a megadott idő múlva elindítja a cuccot. Ütemezed a programot a megfelelő paraméterekkel azt kész. De priviben folytassuk szerintem.
-
KrAt
veterán
Nah zenebarátok segítsetek

Edda ismerők: kéne nekem az edda lírák néven ismert album tracklist-je. Annó kazin volt meg, és ennyi volt ráírva. Nekem az összes albumuk megvan, de így nincs rajta, h edda - lírák, csak lyrák II (ez tuti nem az)..
Nem tudja, hogy milyen néven keressem? 
Üdv: Atesz
-
bnss
veterán
Hamarosan aludni kellene menni, holnap 4:45-kor ébresztő. Szeretem a dolgos vasárnapokat.

-
rarri
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
A múlkor te készítetted azt a pumpás nyuszi ikont, ugye? Be tudod rakni? Az annyira Ott van!
Nem tudom hányas hsz-ben volt. -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mi kell neked? Megírjam?
poffsoft: A tyúkhúsleves, krumplileves és lebbencsleves keverékét képzeld el, plusz csípős lett, de így volt jó. Igen jó lett na, büszke is vagyok magamra.
A desszert vajas mézes kenyér lesz majd. -
tbs
addikt
Ma nem volt hányás, virgoncabb is volt. Remélem meggyógyult.
-
-
rarri
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Látom, az egyik helyen Orsi leszólta azokat akik hétvégén dolgoznak. Én holnap délutánra megyek. Szerinted azt gondolja, hogy ez a mi döntésünk? Amúgy meddíg dolgozol? Mert mindjárt odaszállok és megmaszírozom a vállad. Oké?

Win: az tényleg nagy ahogy fúr.
Holló: Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

És persze ezis agyonvágott verzió

Vagy csak ki kéne már pihennem magam? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remélem jól érzed magad, és a munka is olyan, amilyent szeretnél. A nőkről nem merlek kérdezni... 

Szia Rarri