Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Minden reggel ugyanazzal a távolsági busszal, ugyanazzal a sofőrrel, és ugyanazzal a 4 fiatal (eh, mondhatni csinos) középiskolás lánnyal valamint egy tanárnővel utazom 7-8 km-t reggel 6:55-től 7:10-ig immár másfél hónapja, akik nem izzadnak, nem büdösek, nem 120 kilósak, és max a farkamat bámulják
; legalább 3-4 percet kell várnom az immár felújított, fűtött, zárt, nyáron légkondícionált váróteremben, ha esetleg hideg/meleg lenne. És ha pontosan megyek ki (2 hét alatt stabilan ki lehet ám tapasztalni mikor ér oda hajszálpontosan), akkor 3-4 percet kell várnom hazafelé, majd leülök a többi buszon ülő fiatal kiscsaj és középkorú hölgy mellé, lehetnek vagy 8-an (összesen az egész buszon), és még a nap végén sem büdösek.
Ma már a volánunknak jut télen fűthető, nyáron légkondis busz is. Sőt, elmaradott kis országunkban már az internet is elérhető valamilyen módon, és kikereshető a megfelelő menetrend, nem szükséges a megállóban keresgélni, pláne ha minden nap ugyanakkor, ugyanoda megyek.
Mondom én hogy jó helyre születtem...Egyre kevésbé akarok kocsit melóbajáráshoz...sőt bolt is van vagy 5 db 200m-en belül...Nem is tudtam hogy egyszer hogy fogom értékelni ezeket... -
tildy
nagyúr
Hehe.
Valószínűleg én valami ufó lehetek, hogy pár bunkó pasin kívűl , meg a tömegen kívűl egyéb nem tűnik fel
Napi 1.5 órát tömegközlekedem, ezerszer jobb, mint dugóban menni, autóval...
Arról nem is beszélve, hogy az elővárosi vonalon tökjó vonatok járnak
(ha már tömegközlekedés...)Pont tegnap beszéltük bolonddal, hogy kimegyek bashoz ámerikába, és majd én is nagy suv mániás leszek ottan-é
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Blackie:
Azt hittem a city a tied

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 gen6 magyar! - full új! - 32Gb ram - 512GB SSD - Core Ultra 7 255U - 2027 gari!
- Garanciális Acer Predator Helios Neo 16 // i9-13900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
; legalább 3-4 percet kell várnom az immár felújított, fűtött, zárt, nyáron légkondícionált váróteremben, ha esetleg hideg/meleg lenne. És ha pontosan megyek ki (2 hét alatt stabilan ki lehet ám tapasztalni mikor ér oda hajszálpontosan), akkor 3-4 percet kell várnom hazafelé, majd leülök a többi buszon ülő fiatal kiscsaj és középkorú hölgy mellé, lehetnek vagy 8-an (összesen az egész buszon), és még a nap végén sem büdösek.

Azt hittem a city a tied