Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Naja, de az meg alapból annyiba kerül, mint egy one s második kontrollerrel, meg egy év game pass-szal összesen sem. Hosszabb távon biztosan az a jó vétel, de a 6-8 (?) éves gyerekek nem fogják látni a különbséget, mire meg igény lesz a szebb, jobb játékokra (alsó hangon szerintem 2 év), addigra megint változik a piac. De én pl most egy x360-nal tolom hetek óta, ehhez pl kinect is van, ami kisgyerekeknek fantasztikusan jó móka, és ez a pakk 2 éve volt 65 eur kinecttel, 3 kontrollerrel, meg pár játékkal, ami meg még kellett hozzá játék, azt kb gombokért vettem (drágább volt a postaköltség, mint a lemez). Ja, és a One S-ben van lemezmeghajtó (ha nem all digital verzió), ha esetleg a használt játékozás is szempont, a series s-ben már nincs.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest