- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
azért meddő ez a vita, mert minden városban vannak olcsó, drága és még drágább helyek is, és ezt nyilván a helyiek ismerik. És van még a fancy-ségi, meg a gourmet-ségi skála is, hogy ki hova pozícionálja magát.
De csak, hogy példánál maradjak, anno veletek egy bécsi szelet vendéglőben ettünk, ami ugyan nem belváros, de a körúttól talán egy sarokra volt, és annyira nem is fancy, de lelóg a tányérról a hús. Na, ott ma is 2600 a bécsi szelet, és 550 a köret, és gondolom, még 700 Ft a sör. Az kevesebb, mint 11 ojró.jó, nyilván kevés az összehaosnlítási alapom, hiszen az elmúlt 1-1,5 évben keveset voltam ilyen helyen, és amúgy is egy fillérbaszó izé vagyok.
Gurmé céllal ritkán járok étterembe... De azért én ki szoktam jönni 6-8-10, néha 15 euróból, na. Pedig a hamburger számomra nem étel. Meg nem is bírok sokat enni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest