Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
ez így ebben a formában true, de azért amikor azt első gondolatom, hogy itt is csak spórolni akartak 20 forintot, az azért egy szint ám
egyébként nem tudom mennyiért ettem legdrágábban lángost, bp arany jános utcai metrónál volt egy f@sza lángosos, de nekem onnan is ilyen ezres körüli összeg rémlett, de az jó is volt... strandon se voltam idén, nem hogy strandos lángost ettem volna 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként nem tudom mennyiért ettem legdrágábban lángost, bp arany jános utcai metrónál volt egy f@sza lángosos, de nekem onnan is ilyen ezres körüli összeg rémlett, de az jó is volt... strandon se voltam idén, nem hogy strandos lángost ettem volna