Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nekem az a fura, hogy eddig mindig a tányérból közvetlenül ez a kutyapöcs-kábel jött, amiből középen kilóg a kis rézdrót, és kis csavaros rögzítése van, azt dugtam a tv-be. Most meg a falban van csak csatlakozó, az meg hagyományos antenna (apa a falban, anya a tv-ben). Szerintem a tv mezei antenna-jelet keres ezen a bemenet, nem szatelitet, ha meg szatelitet keresnék vele, azt meg a másik bemenetén nézné, ami meg ugye üres.
Így néz ki a fali szekrény: [kép] [kép]. Elve a tányértól is több kábel jön be, aztán ezek vannak valahogy sorba kötve. Ahogy nézem eleve átépített rendszer, a fali doboz nincs bekötve, de nem is volt. A feltekert kábel a gyerekszobáé, vékony volt a cső, azt kikötöttem, és visszahúztam, hogy az utp lemenjen, de az csak egy megszüntetett végpont.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest