Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concret_hp

addikt

válasz fokukac #75341 üzenetére

óh nálunk évi 1x van fizu emelés... 17 őszén kezdtem még épphogy q3-ban, a főnököm meg gyakorlatilag november legvégén, így még az egy szinttel felettem levő emberrel (aki amúgy atom jó arc) beszéltük meg a fizuemelést meg a bónuszt. fizuemelés 3 hónap után nyilván vicces lenne, bónuszt kaptam. 18 úgy indult, hogy az egész teamünket einstandolták és a főnököm főnöke már nem 3 asztalnyira ült, hanem 9 időzónára.

év végén én kajak azt hittem lesz valami 2-5% fizuemelés alapból, de jött a pofáraesés, hogy nem volt, ráadásul '18 végén a sok éves rally után 2 hétig úgy nézett ki, hogy jön egy mini válság, ami annyira mini lett, hogy az aktuális dájrektort kibaszták fölülem (friszkóból) a helyére rakták az egyetlen embert akit ki nem állhatok a cégnél, de mire ennek a végére értünk, már el is múlt az érzés. nem baj, majd kibasszák őt is, mert ő aztán még annyit se csinál, mint az elődje... aztán 18 nyarán rájöttem, hogy nem fogják kibaszni, mert egy néger nő aki ráadásul kurva jól kamuzik, a cégünk meg élenjáró a black meg a női mozgalomban is... 19 elején az a mondás, hogy hát 2 ember előléptetésre került a bp-i négyünkből meg hát nőtt a team ( 7 főről kb. 15re) úgyhogy ez el is vitte a keretet (mianyád :F ) itt már a nyáron vertük az asztalt a főnökömmel, hogy ebből így a hazai bérinfálciót tekintve lehet hogy előbb utóbb morcos leszek... idei fizuemelés 0%, bónusz egy cipő árával kevesebb mint előző évben.

na sebaj évente van kb. team restrukturálás is, ami lett is, jött egy csávó idén év elején az új teamembe (data science leadnek úgy hogy nem volt technikai interjúja :Y és mostanra kiderül, hogy kb. semmit nem tud :Y) közben esztimált jövő évre 10 fte-nyi melót + basztatott minket, hogy miért nincs projekt ötlet, úgyhogy a kis 4 fős teamünknek van 13 fte-nyi meló tervezve, ebből ugye a teamlead nem tud lószart se hozzátenni, meg van egy csávó aki 2 éve még gyakornok volt.. úgy átlagban fél év felvenni egy embert. ha én viszont direktbe rágyúrok hogy rúgjanak ki, az kurva lassan megy, ha nem szarok oda a folyosó közepére :DDD

hozzáteszem az elején jól alkudtam és az előző hsz-em vége az exponenciális mértékben kezd igazsággá válni. az egész sztori olyan abszurd, hogy ha nem élném át, nem hinném el :D

Új hozzászólás Aktív témák