Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
Hosszas gondolkodás után 2 hete vettem egy Sony WH1000XM3-at. A másik fejhallgató, ami versenyben volt, az a Bose Quietcomfort 35 II.
Hat, a ferjem is vett nekem pont ilyen sonyt. Mert o is bedolt a reviewknak, igy milyen jo , ugy milyen jo, teszt alapjan is veri a boset.PAr nap utan kuldtuk vissza, mint a huzat, mert bar a nagyon jo a zajszurese, de en meg ilyen nehezen kezelheto bt fulest nem lattam. Touch control meg katasztrofa volt. Meg ugy az egesz parositas bluetoothon. Rendszeresen nem latta a gepem, le fol kellett csatlakoztatnoma bt-n.
Arrol nem is beszelve, hogy egyszerre a bose ket eszkozhoz tud ugy kapcsolodni( amugy osszesen 8hoz) , hogy pl a gepen zenet hallgatok, de ha jon a telon bejovo hivas, azt is fel tudom venni, azonnal mukodott minden popecul.
Szoval azota egy boldog bose tulaj vagyok, hala egnek esmein is elismerte, mennyire katasztrofa a user interfce meg ugy az egesz a sonynal. Oke, a zajszures tenyleg jobb, mint a bose-nal ( az uj update elcseszte), de amugy..... Ja es raadasul itt majd 70 fonttaldaragabb is volt a sony , mint a bose.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux Mint
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest