Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HDMI topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor az első benyomás a maltmanrol. Az illata mint amikor foci közben fejjel beleesek a muskátlis ládába, és csupa muskátliszag marad az arcom. Az íze viszont mintha magát a komlóvirágot rágnám 4 méter magasan, keserűsége valahol a tonic és a rosszul kivágott epéjű máj között. Utóíze előbb még keseredik, majd átmegy valami furcsa aromává, mintha valami orchidea vagy viaszvirág szerelemgyereke lenne. Az eddigi legkeserűbb sör amit kóstoltam az elmúlt 37 évben. Tekintve hogy a keserű ízt zsigerből nem szeretem, ennek fokozott jelenléte így továbbra is a nem kosárban hagyja a fajtát. Látjátok én igyekszem, de egyelőre hát...
Kis szünet, víz, majd jön a hetvenkettő is..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest