- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Táp ventilátor csere
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért tűntek el a buta tévék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Mekiskrumpli. Igazából sose jó, de mégis van egy "bája". Az tény, hogy a meredt krumplival csinálhatsz bármit, az már nem ugyanaz, mint frissen. Illetve boltba sose kapsz ugyanolyat fagyasztva, ezért egyedi. A boltiak közt is van jobb, meg rosszabb, van amelyiket ha nem sütöd forgácskeménységűre, akkor semmitől való, de úgy is, van amelyiket meg hiába sütöd sötétbarnára, akkor is fonnyadt marad. Mindazonáltal az otthon földből kiásott krumplit hiába is süti az ember, az biztos nem lesz olyan állagú, mint amikezek az elősütött, kezelt, mittudomén krumplik. Cserébe krumpliízűek. Illetve kétféle (alapvetően kétféle) krumpli van, amelyik alkalmas sütésre, és amelyik nem. Előbbinek megsül a belseje, utóbbinak megfő. A mekis szerintem valami hibrid, hogy kívül alapvetően sül, de a belseje mégis olyan, mintha megfőtt volna.
Namost kb. 2 hónapja ettem utoljára mekiskrumplit, az kifejezetten friss volt, állaga is megfelelő (mekis viszonylatban), és nem volt baja. A vastagságát meg tudtommal szabványosították, tehát a bótinál vékonyabb, de szerintem nem változott egy ideje. Viszont nagyon hamar össze tud esni, és már 10 perc után is ... szar. Ha meg kihűl, onnantól már kuka. Ezért krumplit sose viszek haza. A bigmekk az más, azt meg tudom mikrózni, bár szintén nem ugyanolyan, de nem hal meg, mint a krumpli.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs