Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Mekiskrumpli. Igazából sose jó, de mégis van egy "bája". Az tény, hogy a meredt krumplival csinálhatsz bármit, az már nem ugyanaz, mint frissen. Illetve boltba sose kapsz ugyanolyat fagyasztva, ezért egyedi. A boltiak közt is van jobb, meg rosszabb, van amelyiket ha nem sütöd forgácskeménységűre, akkor semmitől való, de úgy is, van amelyiket meg hiába sütöd sötétbarnára, akkor is fonnyadt marad. Mindazonáltal az otthon földből kiásott krumplit hiába is süti az ember, az biztos nem lesz olyan állagú, mint amikezek az elősütött, kezelt, mittudomén krumplik. Cserébe krumpliízűek. Illetve kétféle (alapvetően kétféle) krumpli van, amelyik alkalmas sütésre, és amelyik nem. Előbbinek megsül a belseje, utóbbinak megfő. A mekis szerintem valami hibrid, hogy kívül alapvetően sül, de a belseje mégis olyan, mintha megfőtt volna.
Namost kb. 2 hónapja ettem utoljára mekiskrumplit, az kifejezetten friss volt, állaga is megfelelő (mekis viszonylatban), és nem volt baja. A vastagságát meg tudtommal szabványosították, tehát a bótinál vékonyabb, de szerintem nem változott egy ideje. Viszont nagyon hamar össze tud esni, és már 10 perc után is ... szar. Ha meg kihűl, onnantól már kuka. Ezért krumplit sose viszek haza. A bigmekk az más, azt meg tudom mikrózni, bár szintén nem ugyanolyan, de nem hal meg, mint a krumpli.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 10
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- RAM topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi