Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap csak hogy bármi értelme legyen az egésznek, kimentem hódolni sosem kedvelt szenvedélyemnek: elsőkerekes autót forgatni a hóban.
Csak most nem a saját költségvetésű 1000 kg-os személyautót, hanem a 2,5 tonnás 9 személyes buszt. Hát, épp olyan, mint amit elképzel az ember: kézifékkel megindul a fara adott irányba, osztán addig megy abba az irányba, míg ki nem fogy a lendület. Na jó, ez enyhe túlzás, mert egy kb. 15m x 15m -es parkolóban simán megcsinálta a 360-at, de értelemszerűen tovább semmi. Ha bekapcsolva hagytam a ESC, vagy VSC vagy TBC vagy mittudoménmit, akkor azért fogta meg, ha meg kikapcsoltam akkor meg azért, mert a 2,5 tonna alatt csak bután elpörgött. Szóval kicsit vicces, mintha az elefánt menne korcsolyázni. A 90 lóerős dízelmotort eszetlen 1400-al megpörgetjük, kézifék behúz, gázt tart, kormányt hozzáigazít, aztán mint egy lassított felvétel, szépen kilinccsel körberiszálja a dobozt. Gyalog kb. ugyanúgy lehetne sétálni mellette körbe
Mondjuk attól ésszel kell, mert 5 km/h-nál már kell 2-3 másdoperc míg megáll, szóval ennek nem lehet úgy csapdosni oda-vissza, mint pl. a Civiccel ugyanitt simán lehet akár 8-ast is.
Mivel egy 360-at kb. 7-8 másodperc alatt teljesít, és a kézifék lent van a két ülés között a padlón, vagyis hajolgatni kell hogy elérjem, kb. 5 db sergetés után meguntam. Kipróbálgattam még a megcsúszási határokat, hogy mennyire jól korrigál az ESC, mennyire csúszik el/meg satunál, meg hogy mennyire akar megborulni ha erőltetem, de ha nem akad meg oldalcsúszásnál a kerék, akkor nem billen meg a bódé. De ha megbillen, akkor az meg van billenve. Úgyhogy húztam is be a garázsba.Ezzel le is tudtam a telet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk attól ésszel kell, mert 5 km/h-nál már kell 2-3 másdoperc míg megáll, szóval ennek nem lehet úgy csapdosni oda-vissza, mint pl. a Civiccel ugyanitt simán lehet akár 8-ast is.