Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Főnökömnek vettünk valami hasonló A4Techet, amikor meguntuk, hogy állandóan káromkodik a kincstári, kétgombos, kb nyolcéves IBM egere miatt. Igen, ennyire jó fejek vagyunk, no meg céges irodai keretből rendeltem meg.
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.Én is használtam jónéhyán alkalommal, teljesen jól használható, kényelmes és ergonomikus cucc volt, az árához képest főleg, még annak tekintetében is, hogy nekem _az_egér_ az a Logi G400 volt már akkor is, és az a mai napig is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD FX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Napelem
- További aktív témák...
- ELADÓ - Apple iPhone 14 Pro - 128gb
- Kiváló Thrustmaster T248 kormány + Posta! PS5 PS4 PC
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.