Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Főnökömnek vettünk valami hasonló A4Techet, amikor meguntuk, hogy állandóan káromkodik a kincstári, kétgombos, kb nyolcéves IBM egere miatt. Igen, ennyire jó fejek vagyunk, no meg céges irodai keretből rendeltem meg.
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.Én is használtam jónéhyán alkalommal, teljesen jól használható, kényelmes és ergonomikus cucc volt, az árához képest főleg, még annak tekintetében is, hogy nekem _az_egér_ az a Logi G400 volt már akkor is, és az a mai napig is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit nézett csak ki komolyabban, annyi, hogy volt rajta néhány helyen valami rücskösített csúszásgátlós műanyag. Mivel megszűnt a káromkodássorozat (legalábbis az egér miatt, amúgy elég szabadszájú alkat volt), meg innét kezdve rendszeresen csomagolta magával a laptoptáskába az egeret is (korábban inkább tapipadozott a maga darabos módján), ha ment valahova, ez szerintem nem kis fegyvertény a rágcsáló részéről.