- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Költözz ide a XVII-be! Itt nincs útlezárás, tiszta a levegő és csend van. Sőt, a közelmúltban behúzták a Digi optikai kábelt is az utcámba (pedig családi házas övezetekben nem nagyon szoktak terjeszkedni), úgyhogy ha lejár a hűségem, repülök is a Tétől.
Egyébként elfoglaltam a telefont, egyelőre tetszik. Egyetlen dolog zavar: nagyon szerettem a WP-n a naponta frissülő Bing háttérképeket. Ezt Androidon csak úgy tudtam megoldani, hogy egy külön app frissíti a háttérképet, és egy külön Microsoftos lock screen app pedig magát a lockscreent vezérli. Így mindenhol megkapom a napi frissítést, ellenben ez az MS app lassabb a gyári Androidnál. Persze lehet, hogy én vagyok egyelőre bamba, majd még játszadozom ezzel. A lock screen kezelése egyébként mintha jobb lett volna WP alatt, vagy csak én nem látom még át, de ott nem magát a screent lehetett lecserélni egy appal, hanem a gyári Windows felülethez férhettek hozzá a különböző programok és tehettek ki infókat. Itt viszont nem találtam még meg a lehetőséget arra, hogy a gyári felületre tegyek ki egy időjárás widgetet - pedig az ideális az lenne nekem, ha találnék egy programot, ami leklónozza az épp aktuális hátteret, megjelenítené az értesítéseket és mutatná az időjárást+időt+dátumot. Gyorsindító, kereső és egyéb funkciók engem nem izgatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest