Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én leszarom, hogy mit ki és mennyit néz, én azt nézem, aminek bejön a konceciója, és ezután még a pilot is tetszik. Ha jó, akkor azért általában bevárok több részt, és egyben darálom. Mondjuk én régebben (2000-es évek közepén valamikor, meg azóta is, bár évről-évre kevesebbet) embertelen mennyiégű pilotot néztem meg, ahogy megjelentek, abból nem volt nehéz ott ragadni pár sorozatra, az más kérdés, hogy sokat egyszerűen abbahagytam azóta, be vannak készítve a képzeletbeli playlistre, hogy egyszer majd nekiülök, de annyi idő a világon nincs, hogy tényleg mind sorra is kerüljön.
De az, hogy valami mennyire népszerű, legfeljebb annyiban befolyásol, hogy nyugodtabb vagyok, hogy nem kaszálják el akár évad közben, ha valami jó, akkor felőlem kilencmilliárdan is nézhetik, én akkor is nézni fogom, ha szar, akkor akkor sem nézem, ha összesen hárman néznék a Gyulával, meg az Ottóval.
Ezen az alapon egyébként gondolom nem szereted az olyan klasszikus rockzenét sem, mert azért is milliók rajonganak, vagy sosem olvastad a Gyűrűk urát, meg a Monthy Python is biztos csak valami túlhype-olt fos. Mondjuk a Harry Pottert nem írom, mert az tényleg szar, de nem azért, mert sokan szeretik, hanem mert konkrétan hatodik nekifutásra is az agyamra ment a könyv, így aztán nem haladtam vele, a filmből az első részt végigszenvedtem, a másodiktól némelyiket csak részletekben láttam, ahogy a gyerekek nézték, én meg néha belenéztem. Szóval ilyen érvelést elfogadok, de azért nem nézni valamit, mert a pórnép is nézi, az elég beteg prekoncepció.
Ja, az Avatar is szar, én megpróbáltam megnézni, 15-20 perc alatt végeztem vele, mert sajnos sokat kellett tekerni.
De sebaj, hétvégére jön megint a gewitter, be lehet ülni a finom hűvös lakásba sorozatokat nézni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)