Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, két év után ismét próbálkozom, és felraktam próbából a notira a windows 8.1-et
Tényleg pörgős; gyors, és mindent egyből felismert, nem kellett driverekkel b*szakodni - igaz nincs is már a T60-hoz power manager win8-ra, csak a windoz beépített dolgai. Viszont jók a vindózos beállítások, nem melegszik (win7 alatt ez probléma volt.)A metró felület továbbra is borzalmas, de miután kiírtottam és letiltottam mindenhonnan, pont úgy néz ki, mint egy win7, csak gyorsabb; szóval még egész tetszik is ez a rendszer.
Meg ez a crucial m550-es ssd is jól teszi a dolgát, nem akad meg néha, mint a samsung 830-as (szerintem a notival nem szerették egymást, mert ez még ugye csak sata 1)
A lényeg, hogy tényleg, mintha új notim lenne, pedig lassan 8 éves.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Suzuki topik
- Napelem
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Konteó topic
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest