Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jah, a nehéz gyerekkor. Azt én is megsínylettem, elég későn lett videómagnónk, addig mindig haveroknál kellett potyázni - szerencsére ez akkoriban nem volt nagy szám, mindig csoportos mozizás volt. Ezért is vagyok szerintem a mai napig immunis a spoilerekre, mindig tudtam már szinte mindent a filmekről beszélgetésekből, mire láttam, de nekem az is nagy kaland volt, hogy láthattam, hogy pontosan hogyan néz ki a filmen. A mai napig sokszor elolvasom a hogyvoltot, és utána nézek meg epizódokat, és még így is képes vagyok élvezni. Könyveknél meg sokáig csináltam, hogy először az utolsó oldalt olvastam el, ha tetszett, utána jött a könyv. Meg nem mondom, hogy ez hogyan működik, de szinte mindig bejön.
Alient (meg még egy csomó korabli klasszikust) én pl először füzetformátumú fekete-fehér képregénykivonatban 'láttam'.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest