Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Van nálam mondjuk 100 Ft, termék kerül 300-ba és arra várja a választ hogy mennyit utaljon még
Meg amikor leírom hogy ez meg az meg amaz mennyibe kerül akkor megkérdezi hogy mennyit küldjön? Számológép már nincs is? Vannak hihetetlen emberek. Persze ha megmondom neki hogy adj össze meg vonj ki akkor én vagyok a bunkó paraszt. Na de azt hiszem ez jön..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Dell Latitude 7400, 14" FHD IPS kijelző, i5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg amikor leírom hogy ez meg az meg amaz mennyibe kerül akkor megkérdezi hogy mennyit küldjön? Számológép már nincs is? Vannak hihetetlen emberek. Persze ha megmondom neki hogy adj össze meg vonj ki akkor én vagyok a bunkó paraszt. Na de azt hiszem