Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Jahm izzokeszletre gondoltam, utoljara mikor meg volt kocsim, meg kotelezo volt.

AMugy persze, azoknak abszolut van ertelme, bar az elsosegelydoboz lejarataval kapcsolatban szerintem tul nagya szigor.
Mondjuk mitnha nekem ugy tunne, hogy az ireknel nem kotelezo:
[link]
It's a good idea to have:
Spare bulbs for your car's external lights
A fire extinguisher
A first aid kit
A warning triangle
A Camping Card International to give you additional proof of identity, third party liability insurance, plus discounts at a wide range of campsites and tourist attractions. Find out more here
A Green Card - it's a useful back-up to your motor insurance documents and shows you've got the minimum legal level of cover. If you'd like to find out more, contact your insurance companyhm, jo hoy most utananeztem, errol pl nem is tudtam, hogy itt UK-ben : The use of a car horn is not permitted in built-up areas from 23:30 to 07:00 hours
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs