Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért ON-ol itt mindenki, nem OFF totyik ez ?
Hú de rég jártam erre én is.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat igen, 2005-06 nem ma volt

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
kuki: Buszken kijelentem, hogy nem szavaztam a fideszre

-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Gondoltam a "Mossunk labat" vagy a "No chat plz" mar ugy egy evtizede kiment a divatbol

-
Integra
titán
ahogy elnézem az utolsó témát áprilisról, ott folytatódik, ahol abbamaradt, helyes

-
válasz
bandus
üzenetére
hi! Szerintem ezen ne bánkódj, legyen inkább az a célod, hogy a fizud nőjön ASAP.
Ennél sokkal olcsóbban úgy sem úsztad volna meg, már ha nem akarsz lepusztult és vagy külvárosi környékre költözni.
Fiatal vagy, nem élsz nagylábon, ki fogsz jönni így is; és ezen túl a szakmai kilátásaid is jók, nem kell aggódni. -
ejj basszus, csak nem sikerult semmit talalnom, igy vegul 90k-ert foglaloztam le egy kecot. Rezsi szerencsere alacsony, de a fizum fele igy is ugrik havonta :/
-
Lortech
addikt
Jó helyen járok, mostantól itt lehet hsz-t gyűjteni és rangra gyúrni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
Némmá, még egy spam topik.

-
ToBeY
nagyúr
Mostantól ez lesz új játszótér?

Illetve vissza a keddetekhez,mert régebben csak OFF volt. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Huuu, off topik

Nosztalgikus erzes, johetnek az otletek alcimre
-
parandroid
félisten
Tényleg, ilyen is van. Azt ugyan már elfelejtettem, hogy miért vált annak idején ketté a dolog.
p
-
Hello evribodri, az ülést megnyitom.
Persze, csak ha elég fáradt még ez a gőz, és nem helyezik át a modik ezt is lokálba, vagy globálba, vagy mittudomén.
-
most komoly,hogy az ontopicot kvázi zárolták, és egy darab moderátori hozzászólás látszik csak ?
-
whited
addikt
Sziasztok
Van itt aki cukorbeteg, szeretném a segítségét kérni, pár kérdés erejéig, párom szakdolgozatához kellene, nagyon megköszönném
-
fasyrt
őstag
Nincs valahol valamerre még egy agyelszívós oldal, mint anno mindenki boldog-boldogtalan használta?
-
adam12221
tag
válasz
bugizozi
üzenetére
Ez kérlek szépen egy fejjel lefelé állított szőrös villanykörte, aminek a tetejére húztak egy elfajzott rózsaszín pöffeteget.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja hogy venni hol lehet? Én szívesen adok villanykörtét, bár az nem puha, de ha találsz neki jó helyet, gyorsan szőrösre penészedik!
40 vagy 60 wattos kéne?Egyébként minek neked egy ilyen hogy is mondjam... izé?
Ha egy ilyent találnék az ágyam alatt, tuti kirázna a hideg 
-
bugizozi
őstag
Hátha itt tud vki segíteni [link]

-
vandeminek
tag
Sziasztok!
A wallbase.cc oldallal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni: próbálkozok letölteni a gyűjteményeimet (~1.000 háttér), de az eddig próbált downloaderekkel sajnos nem jött össze a dolog

A Wallbase Batch Downloader sajnos már a login-nál hibát dob, a github-os sevensins-fél downloader script tölt le háttereket, de teljesen más képeket mint ami az én gyűjteményeimben vannak. Maradna a jobb klikk-mentés másként módszer, de ahhoz meg túl sok az 1000 kép.Hogyan tovább?
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy hol lehetne utána nézni a jövő heti észak-olaszországi útlezárásoknak?
Gugli nem segített. -
qdak
addikt
Huhh de rohattul elegem van a keresztes pokokbol, mi a banater kell tele szoni mindehol, de foleg az ajto elott, undorito dogok, atraz a hideg mind kinyirnam :@
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Van még hely nekem is?
igazából ha van ha nem akkor is csatlakozom

-
Muton
addikt
-
Fogalmam sincs, hol kérdezzek utána, így itt teszem fel. "karbon" fóliát kezdőként (tehát ilyet még nem csináltam emberként) mennyire nehéz felrakni? Motorháztetőt kívánok bevonni vele, egy régi Swifté, tehát nem egy agyonívelt forma. Nem tartom magam egy elveszett embernek, csak erről nem sok infót találok netszerte.
Beszereltem a központit, ajtótkárpitot cseréltem, hangszórókat tettem az ajtókba, elektromos csomagtérajtó nyitást is megcsináltam, de ennek valahogy nem merek nekifogni tanácsok nélkül.
Tehát aki már csinált ilyet, adhatna pár tanácsot, vagy útbaigazítást, hogy merre kérdezősködjek. 200 mikronos "légcsatornás" fóliáról van szó. Köszönet

-
Hiperwolf
tag
válasz
dReFiX
üzenetére
Ilyen elcseszett megoldással még nem találkoztam.

Én valószínűleg megkeresném őket, kapnának egy hetet a megoldásra, aztán ha semmit nem tesznek, levágnám, feltéve, hogy ez tényleg ennyire zavaró.
Sőt, ha nem szólnál, csak levágnád, elvileg be se mehetnének a kertedbe, szóval máshogy kéne megoldaniuk.
Ezt akkor csinálták, mikor már ott éltél? -
dReFiX
senior tag
Mi van akkor ha helyi internet szolgáltató kábelei átlógnak a kertem felett és engem baromi irritál ?
Köteles vagyok elfogadni ? 
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Hát gondolom "nekik" se könnyű. Bár most "nekünk" se...
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Bakker, én meg szombaton tudtam meg, hogy egy haverom meleg
Tök durva nem tudom hova tenni a dolgot...
És számomra nem volt előzménye a dolognak, volt egy gyönyörű barátnője, azzal mondjuk szakított és azóta nem találja a helyét
Nem tudom mit tegyek, kell-e egyáltalán tennem valamit.
Szerintem addig nem is tudatom vele, hogy tudom ameddig ő el nem mondja. -
Egyik barátom bevalotta hogy meleg. Fakk.... Úgy gondolom elég jól fogattam a hírt, de baromira furcsa. RETTENTŐEN!
-
Hiperwolf
tag
Hallottam egy weboldalról, aminek az a célja, hogy aki utazik A pontból B-be, feltölti ezt oda, és aki ugyanarra akar menni, be tud jelentkezni hozzá, és felveszi útközben.
Namost nem emlékszem ennek az oldalnak a címére.
Valaki esetleg ismeri? Meg tudnátok mondani a címét? -
Hiperwolf
tag
Adott egy helyzet:
Tény 1: Szeretnék venni egy 5,8"-es kínai androidos phabletet, aminek már jól utánanéztem és úgy látom, hogy nem rossz.
Az ok az, hogy minden nap bevonatozom Pestre, majd a nap végén onnan vissza, és leginkább akkor szeretnék egy nagy képernyőn internetezni, híreket olvasni, esetenként játszani, viszont ha nem muszáj, nem vinnék be egy közel 200 ezres 10"-es tabletet, mert az túl nagy is, mintsem kényelmesen használjam, meg drága is ahhoz, hogy csak emiatt bevigyem.Tény 2: A számítógépben egy NVIDIA GeForce GT 610 videokártya van, ami mindenre jó, csak játékra nem.
Ennek nagyjából tudatában voltam, mikor megvettem, mert nem is szándékoztam komolyan játszani, csak 1-1 játékkal.
Csakhogy már mégis igényem lenne egy kissé komolyabb darabra. Nem profira, csak erősebbre.A telefon cakkumpakk 60.000 Ft-ból itt van, a videokártyára inkább 40-50 ezret szánok.
Ti melyiket választanátok?
-
-
qdak
addikt
hat megint kiakaszt a gyanu arnyekaban, a vegen teleg lesz neki topics

nezi most vki? -
F-ECT$
titán
Ez az off topic régebben pörgött, azaz napi több száz hozzászólás is előfordult. Mitől halt be?
-
AMD Power
titán
Ha így folytatjuk , jó irányban haladunk az államcsőd felé.

-
HuMarc
veterán
Kossuthon megy a Közelről, és mobiltelefonokról van szó
Tilos a termékmegjelenítés, ezért almás mobil van 
-
Szipoly
tag
Sziasztok!
Ha van kedvetek és időtök, kérlek töltsétek ki ezt a szakdolgozati kérdőívet!
Köszi!
Kérdőív az internethasználatról -
capulet75
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem tárgyalom meg ezt a pincérrel. Ha 13.224 Ft a számla akkor odaadok 15-öt és a többit hozza vissza. 1322 ft jattot fizetek épp neki ( pedig nem szeretem hogy nem dönthetem el, megérdemli-e vagy sem), ne akarjon már még többet. Ezt szeretem Dániában, még amikor akartunk borravalót adni ( mondtuk, értették, megköszönték) akkor is visszahoztak koronára a visszajárót.
-
poffsoft
veterán
-
F-ECT$
titán
Ha egy étteremben vacsorázol, és a számlában benne van a 10% felszolgálási díj, és így a végösszeg mondjuk 13.224 Ft, akkor mennyit illik adni? (Tegyük fel, hogy meg voltál elégedve.)
a) 13.224 Ft, hiszen már benne van a borravaló
b) 13.300 Ft, azaz felkerekíted 100-asra
c) 13.500 Ft, azaz felkerekíted a következő 500-zal osztható száma
d) 14.000 Ft, azaz felkerekíted 1000-re
e) 15.000 Ft, azaz ha meg vagy elégedve, akkor ugyanúgy rá lehet még dobni 10%-ot
f) egyéb -
HuMarc
veterán
Sziasztok!
Egy Flash játékot keresek, amiben egy nyúllal állunk bosszút az embereken, mert elütötték a mosómedve haverunkat. A játék felülnézetes és azt hiszem, fent van Kongregate-on.
Előre is köszi a segítséget!

-
F-ECT$
titán
Nézi valaki az Auction Hunters (Licitvadászok) sorozatot ÉS van valami fogalma arról, hogy ez hogy is zajlik valójában az USA-ban?
-
Hiperwolf
tag
Boldog új évet!

-
Éééééésssss.... percre pontosan 8 éve a PH!-n.

-
AkosAkos
aktív tag
Most lepődtem meg mennyit számít 100pixel. 1440x900-as monitor helyett most néhány napig 1366x768-ast kell használnom és esküszöm sokkal homályosabbnak látom(de még néhány nap és már Full HD-t fogok nézni.
). -
Hiperwolf
tag
-
Hold
őstag
Nem tudjátok mitől van hogy új gépnél akadnak a videók, néha zöld képpel indul és csak nehezen tér észhez a kép.. Grafikailag lehet gondja, mert játékok is akadnak ha közeli dolgokhoz érek
Firefox is lefagy néha, ergo a gépnek hiányzik valami -
poffsoft
veterán
válasz
AkosAkos
üzenetére
van egy cikk logouton (15 év 15 modell, vagy valami ilyesmi).
az segíthet valamit[ OFF]amúgy én sem vagyok képben, ki kivel van...
megálltam am2 fx5000-nél, az egy darabig elég lesz
még[ /OFF]Hiperwolf:Nem nagyon értem eztetet, de engem a füstje csapkod, nem eszik

ja, és nyomdába' a szakdoli

Megint lehet fórumozni
/védést meg majd megoldja a rákó...../
-
AkosAkos
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Se senki más!