Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperwolf
tag
válasz
AkosAkos
üzenetére
Ha az átlagfelhasználó oldaláról közelítjük meg, szerintem az AMD processzorok ár/érték arányban jobbak.
Mint azt gondolom tudod, az Intelnél most a Core i széria hódít (szervereknél pedig a Xeon), azon belül is az i3, i5 és i7 családok vannak.Az i3-asok nagyjából a mostani erősebb Athlonok szintjét hozza, i5 talán a Phenomokét, az i7-ek pedig az Opteronokkal összehasonlíthatóak.
Nemrég raktam össze egy Athlon II X4 631-es gépet, és igencsak hozza a szintet, holott került egy vagyonba.
Konkrétan Intel típusokat ajánlani én nem tudok. Volt egy i7-2600-as gépem, az a processzor tényleg alkalmas komolyabb feladatokra, ha valaki húzni akarja, annak pedig ott van az i7-2600K.
Azóta már kijött egy újabb generáció. (Sandy Bridge => Ivy Bridge)Eléggé sarkosan írtam, majd valaki biztos kijavít, de ennél jobban szerintem nem lehet összehasonlítani az Intelt az AMD-vel. Sose lehetett igazán.
Igaz, hogy Nvidia VGA-m van, de nem vagyok egy nagy gamer, kis túlzással csak arra kell, hogy legyen kép, így azokról nem sokat tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest