Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fogalmam sincs, hol kérdezzek utána, így itt teszem fel. "karbon" fóliát kezdőként (tehát ilyet még nem csináltam emberként) mennyire nehéz felrakni? Motorháztetőt kívánok bevonni vele, egy régi Swifté, tehát nem egy agyonívelt forma. Nem tartom magam egy elveszett embernek, csak erről nem sok infót találok netszerte.
Beszereltem a központit, ajtótkárpitot cseréltem, hangszórókat tettem az ajtókba, elektromos csomagtérajtó nyitást is megcsináltam, de ennek valahogy nem merek nekifogni tanácsok nélkül.
Tehát aki már csinált ilyet, adhatna pár tanácsot, vagy útbaigazítást, hogy merre kérdezősködjek. 200 mikronos "légcsatornás" fóliáról van szó. Köszönet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 4
- Windowsos tablet topic
- Filmgyűjtés
- Gumi és felni topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Blu-ray írót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest