Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fogalmam sincs, hol kérdezzek utána, így itt teszem fel. "karbon" fóliát kezdőként (tehát ilyet még nem csináltam emberként) mennyire nehéz felrakni? Motorháztetőt kívánok bevonni vele, egy régi Swifté, tehát nem egy agyonívelt forma. Nem tartom magam egy elveszett embernek, csak erről nem sok infót találok netszerte.
Beszereltem a központit, ajtótkárpitot cseréltem, hangszórókat tettem az ajtókba, elektromos csomagtérajtó nyitást is megcsináltam, de ennek valahogy nem merek nekifogni tanácsok nélkül.
Tehát aki már csinált ilyet, adhatna pár tanácsot, vagy útbaigazítást, hogy merre kérdezősködjek. 200 mikronos "légcsatornás" fóliáról van szó. Köszönet

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Cyberpunk 2077
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi