Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Blu-ray lejátszók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
az más, azt szeretem. ha jól van fűszerezve. de az ilyen nyálkás tengeri herkenytüket nem. egyszer jártam úgy, hogy rendeltünk pizzát, és mikor már túl voltam pár szeleten akkor nézem, hogy mik ezek a kis biszbazok itt, pici polipok voltak. végem volt...:d
megvagyok én ezek nélkül;) a halat sütve, főzve szeretem egyébként. meg a füstölt pisztrángot, az finom nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Új ingyenes hirdetések
- EGLO 12246 - Új MR16 (GU5.3) LED 12V 3W 230 lm 2700 K átlátszó fényforrás (24 x 2 db)
- Xiaomi 14 Zöld 5G 12GB Ram/256GB Rom Használt, gyári független, patika állapotban, Gari:2027.10.31.
- Intel Core i7-12700K ELADÓ!
- Félkonfig Intel i5 4670 proci + CM hűtő, Asus CS-B üzleti alaplap!, 2x4GB +2x8GB DDR3 ram
- Fujitsu Futro S920 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest