- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Serviio
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Katica: nekem elég magas a fényigényem, ezért utálom a ködös felhős időt, és élvezem ha süt a nap. Vannak akik nem így vannak ezzel, ők lehet hogy nem igénylik annyira a természetes fényt. Én ezt arra vezetem vissza, hogy a lakásunk kétoldalon erkélyes, függőfolyosós, és az ablakok minden szobában faltól falig, plafontól radiátorig vannak. [link], [link] Ráadásul a hetediken lakunk, és az egyik irányban a Mátráig semmi nem korlátozza a kilátást, és mivel az a déli oldal, így a napfényt sem (a másik oldalon meg a szembeház fehéres faláról verődik vissza nagyon sok fény, így az az oldal ami északi, az is mindig világos, majdnem napfényes) Laktam Pesten albérletben olyan lakásokban, ahol nyáron fényes nappal is lámpát kellett gyújtani, meg én a családi házakban is azt nem szeretem, hogy ami régebbi tervezésű, azokon kicsik az ablakok, és a mostani lakásnál sötétebbek. Viszont ott tényleg ki lehet menni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Mobil flották
- Okos Otthon / Smart Home
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Revolut
- Elektromos cigaretta 🔞
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- További aktív témák...
- Samsung 850 Evo - hibatlan
- MSI Cyborg 15 A13V Intel i7-13620H 16 szál/16GB RAM/512GB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest