- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3DMark Vantage eredmények
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm! Akkor kedd délelőtt irány az Europark-beli Pannon kirendeltség (ill. azt hiszem, partner) - az van hozzám a legközelebb. Kell valamit még ezeken kívül odavinnem?
Régen nem valami olyasmi volt a rendszer, hogy ezen kívül még igazolnom kell valahogy, hogy az utolsó két alkalommal én töltöttem fel az adott SIM egyenlegét?
Bubu: nekem az kavart most be, hogy viszont a mobilnetem a Vodánál van - sikeresen belekevertem egy számjegyét a vodás PIN-emnek a pannonos kódomba...

régen meg (diákhitel miatt) volt postabankos kártyám is az OTP-s mellett - átlag fél évente előfordult az a malőr, hogy nem a megfelelő kódot használtam az adott kártyához.

tegnap este pont becsúszott egy telefonlefagyás (eddig még nem csinált ilyet), aztán bekapcs után elszúrtam.

bandus: nem advertise?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Amazfit GTR Mini okosóra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest