Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
az jó
én is jártam majdnem így párszor 
bár mostanában néhányszor olyat szoktam elkövetni a gép ellen, hogy megyek haza, rengeteg program ablaka még nyitva, csak épp zárolva (15 perc után központilag, kiírthatatlanul zárolva van a gép)... én meg a kontaset kapcsolóját lenyomom. a franc se fog itt bíbelődni a jelszóval

húúú, hogy jártam ma. végre van megint bent net, bekapcsolom a gépet, ótómatikus frissítés. mondom csináljad. bejön ez az eredeti vindóz maszlag. mondom neki, nem érdekel. oké, tovább lép. ie7. telepítse? mondom NEM. oké, kilép. megnyitom a levelezést: írja a rencergizda, hogy pár emberkénél rosszul van beállítva, ne engedjék telepíteni az sp3-t... mondom fasza... jó, hogy szólt.
az a baj, ha felhívom, az legalább fél órás lelkifröccs, hogy ejnye, meg miért, meg hogyan, és különbenis. nekem erre nincs időm. majd szólok a segítőasztalnak, hogy evvan, valamit tegyenek vele, valszeg hamarabb szabadulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Próba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is jártam majdnem így párszor