Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hádebasszaki, rólam még sose mondta senki hogy bármilyen probléma lenne a gondolkodásommal, stílusommal, hozzáállásommal, fanatizmusommal, odaadásommal, vagy bármivel ami számíthat egy kapcsolat, nem beszélve az érzelmességemről, (amit lassan sikerül azért nekik kiölni) ha kell komoly vagyok, ha kell nem, meg még fényezhetném magam hetekig fölöslegesen, ha egyszer ez nem kell senkinek. Most akkor marad a külső, meg a zseton. Külsőre nem vagyok egy Brad Pitt/...stb (férfiideálok felsorolva), de ez a csávó sem. Az mondjuk speciel úgy tűnik hogy nem okoz gondot neki a világ végére utaztatni valakit, nem is egyszer, de mondhatnám azt is hogy megvan a lóvéja. Nekem meg nincs.
Most akkor mi az ami nem látszik.Oszt már megin' összevissza síránkozok itt hiába...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest