Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
Szevasztok, jó reggelt.
Voda: Tegnap nekem is ez volt, szerencsére én nem hánytam, de majdnem. B6 vitamin szerencsére megállította. Meg picit felment a lázam is.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Leszedtem...
Hold: [link] -
VoDaFoNe
aktív tag
Nagyon rosszul érzem magam...

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Havonta egyszer dolgozol, vagy havonta egyszer vagy reggeles, vagy havonta egyszer olvasol vissza?

-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Neked is!
Fárasztod itt magad korán reggel a visszaolvasással, nem csoda, hogy nyűgös vagy.
-
Tim82
félisten
jó reggelt, OT népe.

-
PazsitZ
addikt
Látom új reklámblokk jött be. Lejebb tolja az oldalt. Nem szeressem az ilyet.
Az ilyet pláne nem
Tudom,tudom egyéni szoc.problem....
Jóccakát mindenkinek!
(#22777) poffsoft: Manapság már bárki nagybetűssé válhat...
Leszámítvca Vladot
-
Racecam
nagyúr
Eddig és ne tovább!
Még csepegtetek (itt is ott is) és aztán alvás.
Mert reggel megölnek a gyerekek, ha nem kelek fel velük korán. (Intifada) -
-
Thrawn
félisten
Nálam pí idő van (3:14), ezért elhúzok a...
... szóval aludni.Jó éjt off népe!

-
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
egy pihentető válasz így estére...

.. bármely stacionárius sztochasztikus jel varianciájának kiszámítása egy meghatározott determinisztikus pozitívidõ függvény négyzetes idõintegráljának meghatározására vezethetõ vissza, ezért a szabályozási kör minimális hibavarianciára való optimális méretezése egyenértékû ugyanezen kör olyan optimális determinisztikus szintézisével, amikor a célfüggvény az egyszerû négyzetes integrálkritérium, a bemenõjel pedig a sztochasztikus bemenõjel teljesítményspektrumának egyik multiplikatív összetevojébõl invertált determinisztikus jel. Igy a stacionárius sztochasztikus bemenõjelre minimális variancia alapon optimálisan méretezett állandó paraméterû rendszer egyszersmind négyzetes integrálkritérium szerint egy meghatározott determinisztikus jelre is optimális.

-
Lord Zero
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
őszinte leszek: tévedsz
;-]a suicidum virtualitását nem ér elvinni holmi fallikus szimbólumok szülte cucc irányába, jó?
a kard az kard. a farok az farok. pont.
: )szerk.
thrawn: ehe, hanggal üt -
Racecam
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Nincs min, már megkaptad őket.
Úgyhogy én már most kiestem.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
a helyes valasz 42
a kerdesben meg nem vagyok egeszen biztos -
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
hm, tekintve h elcseszett napokról, és nem az ehhez kellő eszközökről (vagy azok hiányáról) van szó, a mezőny egész kiegyenlítettnek tűnik
(ejtsd: úgysenem, bibibiii)
szerk.
thrawn (tudom, nagy tével): mmm, mit mondjak? mindenki választ valamilyen kardot, amibe dőlhet
: ))) -
Racecam
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Lehet, hogy ezért nem élünk együtt?
A válasz: Igen.Lözö: Nincs esélyetek, ez az oldal az erősebb.

-
Racecam
nagyúr
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Dehogynem tudom, pontosan ezért is mondtam.

u.i.: Nem is.
(Mér aludjak, mert Te aludni akarsz és zavar a fény, vagy, hogy kopogok a billenytyűzeten?
) -
-
Racecam
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Jól van, már itt van előttem.
De fél táblából Te még hagysz is?
Egy tábla alatt csak szükséghelyzetben kezdek neki.
Orsi: Majd ledolgozom.

u.i.: Egyébként ez a legjobb topic, csak még nem jöttél rá. És arról, hogy hol koptatod jobban a billentyűzetet hiábavalóan, akár vitát is nyithatnánk.

-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
El fogsz hízni.

Ebben a topikban lehet hozzászólást gyártani, ugye? Pl. ilyen egyszavas beszólásokkal, meg hümmögésekkel? Mondjátok, hogy lehet itt teljesen hiábavalóan koptatni a billentyűzetet!
Raskolnikoff: Mert arra mit lehet most mondani, na? Semmit.
Én is megy alusz, pápá.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
Mer' amott nem beszéltek velem..
Nem-e??? UPolunk meg minden oszt a habokra megyünk csak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poffsoft
veterán
szép estéket!
yetike: ccakát.
-
7
addikt
ELmentem aluszni, sziasztok

-
Cs.Orsolya
senior tag
Miért mindig ilyen hajnalok éjszakáján tudtok csak kommunikálni? Nappal, amikor minden tisztes ember ébren van, miért nem beszéltek?
-
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
...nem is Rólad beszéltem...

-
válasz
Racecam
üzenetére
Kedves Télapó, lehet, hogy ma este több sört ittál a kelleténél, és ezért szövegértelmezési problémáid vannak..

A tükörtojás miatt sírtam, nem a nők miatt. A tükörtojás gondolatára is összefutott a nyál a számban, de sajnos most be kell érnem valami szar sonkásszendviccsel.
A nők meg konkrétan rendszeresen meg akarnak erőszakolni, csak nem hagyom.
-
hú, ezt a tükörtojást nem kellett volna...

lehet, hogy most már tényleg be kéne köttetnem a gáztűzhelyem, hogy tudjak ilyet csinálni, mert mióta itt lakom, csak mikro-m van.
persze fizetem az átalánydíjas gázszámlát minden hónapban...tükörtojás, alatta hagymával, paprikával, paradicsommal, kolbásszal vagy bacon-nel... jajj. fáj. holnap reggel hazamegyek anyámékhoz, és csinálok egyet.
-
hát nem tudom, én eltöltöttem Auschwitz-ban majdnem egy napot, és szerintem nem semmitmondó.
Elég megdöbbentő és nyomasztó az egész, de szerintem rendkívül tanulságos.Én mindig jó voltam történelemből, de rengeteg új info-t tudtam meg a témával kapcsolatosan ott, olyanokat, amiket egyszerűen kihagytak a történelemoktatásunkból, hogy pl. mennyire élejnáró, pontos, precíz módszerrel, milyen gyorsan szervezték a magyarok a saját állampolgáraik deportálását, sokkal jobban, mint a németek, vagy a többi csatlós ország.
nem voltam büszke.Ui. birkenau-ban nem voltunk, mert úgy gondolta a társaságunk, hogy elég sokkoló volt ez is így egyszerre.
-
BlacKSouL
addikt
Egy érdekes perverzió jutott eszembe: volt már aki bejelölte, hogy az OT-ról kér mailértesítőt?

Na ezzel a gondolattal térek nyugovóra, és kévánok minden kedves megjelentnek nyugodalmas jóéccakát. Most pedig átölelem a takaróm, megcsókolom a párnám, aztán mosollyal a pofámon zuhanok álomba..

Új hozzászólás Aktív témák
- Monitorkalibráló eszközök
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hálózati / IP kamera
- Kedvenc zene a mai napra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gyógyuljál!