Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Most már biztos, hogy átállt a sötét oldalra...

-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hiába, más dimenzióban élnek a PH! istenei, mindenható urai, a másik galaxisból érkezett R2D2-ről nem is beszélve.

De-bannolt R2D2: Aggódott a fene, csak magyarázatot kerestünk a megmagyarázhatatlanra.

-
Thrawn
félisten
Köszi, hogy aggódtatok

-
t1
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
jaja

-
csapos2
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Részletek?
-
Verus
senior tag
Engem tudjátok mi idegesít de nagyon? Az hogy valaki nagy játékos....
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ez egy nagyon hosszú nagybetűs karrier volt...

-
1010
őstag
válasz
venember83
üzenetére
bonyulult ugy
de vége -
venember83
nagyúr
Hivatalos álláspont. A többit meg megkapod párszáz hsz-el Parci hsz-e előtt/után. Megjegyzem jó rég történt, csodálkozom, hogy eddig még nem vetted észre a változást.
kieg: Hiv. állásp. folytatása.
Látom megint parázs kis hangulat lett, nagyszerű...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
én már meg se merem kérdezni, h szerinted miben?!

-
1010
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem játszok

-
Bash
őstag
-
cizoe
őstag
Ph!-s arkád game mániás tagok! itt a lehetőség,hogy megmutassátok ki a jobb klasszikgémer! Ph!Arcade

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
abbol kiindulva, milyen gyorsan jott a tagadas (tobb csatornan is) egyre biztosabb, hogy jo a tippem
-
1010
őstag
lumpy-t is kidobtátok vagy mi?
itt is jön a módszerváltás?
-
Csyppa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az én "sebességemhez" képest az

-
VladimirR
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
lehet nem tokeletesen ertek "moderator"-ul, de ezt azt jelenti, hogy sejtesetek sincs rola?
-
Csyppa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon villámkezű vagy, mire leírtam volna a gyereknek a linket már zárva volt a topic

-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
nem egyszerűbb ilyenkor csak nem belépni a PH!-ra? ezt mintha már kérdeztem volna egyszer Tőled.

mostantól lehet figyelni a "3PO", "Rukh", "Mara Jade" és "Jorus C'Baoth" nevű 0 napos újoncokra?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
1010
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
mindenestre így már biztos nem olyan sokaknak savanyú a nagybetűs szőlő
azért majd szeretnénk tudni mi történt
vagy hiba csúszott a válogatásba
és olyan hiba történt amit szégyen lenne bevallani?bár én csak találgatok
-
parandroid
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Annyira jól dolgozott, hogy kapott egy szabadnapot.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tiszta rendőrállam lassan ez a PH!.

Kösz az infót.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
ja, h ez jutalom..

-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
akkor bannolta magát?
(
) -
parandroid
félisten
Ugyanazt tudom mondani, amit Bash korábban:
"Az ügy nyomozási eljárás alatt áll, további információt nem áll módomban rendelkezésetekre bocsátani."
Annyit mindenesetre elmondhatok, hogy semmi köze a veszprémi topikhoz, és hogy nem tett semmi rossz fát a tűzre a kis csipogós.
p
-
ladybug
őstag
Sziasztok, mi a pálya?
Tök jó idő van ott kint. Voltatok ma levegőzni? -
bnss
veterán
Már megint jön a sz@r idő... Annyi jó van benne, hogy nem kívánkozom ki, és tanulhatok.

(#22950) dokar: nem találtam róla semmi infót, mindenesetre elég érdekes.
-
dokar
addikt
mi történt?

-
Tim82
félisten
mit?

sem én, sem ő nem rohanós/beleugrós fajta. egyszerűen csak az első randi közmegegyezéssel inkább baráti volt. vagy lesz folytatás, vagy nem.

nem éreztem késztetést, hogy letámadjam, és amilyen tapasztalatai vannak némely első randikkal, nagyon is jól tettem.
van másik jelöltem is, és igazából ő picit jobban érdekel.

-
rarri
senior tag
Mivel ez sportolóknak készült, ezért úgy készítették, hogy minél kevesebb beviteltől, minél tovább ne legyél szomjas.Ez a tulajdonsága áldásos " másnap" is,és még azért is jó, mert azonnal felszívódó szénhidrátokat,ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz.

Vénember: mostmár egyre többet lesz jóidő.

Tim: sajnálom.
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Kivédtem.
Megittam 2 üveg poverrade-t, ez pótolja a legjobban az elvesztett vizet, és így nem kell literszám inni.Ébredéskor 1 cataflamot, nemrég pedig 1 algoflex fortét vettem be megelőzésképp. Azon csodálkozom, hogy tudtam rendesen kommunikálni itt a fórumon, mert nagyon sokat ittam. Málnapálinkát, vodkát. Igaz, arra nem emlékeztem mit írtam, de visszaolvasva semmi olyant nem, amit ne vállalhatnák.
Amúgy a nővérem és a férje névnapját ünnepeltük.
És Te hogy vagy?
Tim: most akkor felszedted azt a lányt?

-
rarri
senior tag
Megcsináltam.
Szép délutánt Mindenkinek!
Vénember: én akkor fogom vissza a gyerekeimet, ha látom hogy más nyugalmát veszélyeztetik. És valóban, olyankor rávezetem egy olyan játékra, ami kevésbé zajos. A gyerekeknek a játék a lényeg, és ha mutatunk nekik más alternatívát is mint az üvöltés, azt hálásan fogadják, és szívesen játszanak mást.
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
A számítógéppel is elvetettem a felét!
Benzines rongyért meg a helyszínen másfél óra tarkónlövés jár....Az ima segített!
Szép napot az ot-nek.
-
Sipi16
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én rászólnék... Ha zavar akkor nyugodtan... Maximum a szülő nem fog olyan szépen nézni rád.
-
venember83
nagyúr
válasz
Sipi16
üzenetére
Kiabáltam s rám is szóltak, hogy fogjam vissza magam. Az, hogy veled is előfordult ez-az még nem jelenti azt, hogyha a gyereked ugyanabba a hibába esik, akkor szó nélkül kell hagyni. Az, hogy itt ordibálnak a kölykök pedig persze a szülőket jellemzik, már itt is szép az idő, mégse mennek ki a közeli erdőbe, rétre a kölökkel, hanem kihajtják az utcára, majd elszórakozik itt.
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére

búcsúzás helyett bejött nekem a legrosszabbkor egy telefonhívás...

de mondom, a másik lány jobban érdekel

#22929: Jesus Christ! Helyesírás!
oké-oké, közben javítva. 
-
JOTI
tag
Sziasztok!
Ha van vkinek annyi fáradtgőz a testében, hogy kitöltsön egy kis tesztet, az klikkeljen a következő linkre:
Barátnőmnek kellene a pszihológia órájára.
Köszi mindenkinek!

-
Sipi16
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Te nem kiabáltál kicsinek??? Én is mindig erre gondolok, de később rájövök, hogy én is ugyan úgy kiabáltam...
-
venember83
nagyúr
Ugye pofátlanság lemenni és a szomszéd apró gyerekét nevelni? Nem igaz, hogy egy tömbház-negyedben csak ilyen eszement ordítással lehet szórakozni...
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
nem panaszkodott, pedig felajánlottam, hogy ha nem ízlik, megiszom helyette.
lovagiasság és önfeláldozás mindenekfelett!

-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szegényke

-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
ááá, a hölgy csak a kedvemért ivott sört, de azért nem fintorgott látványosan.

a töményet szereti.
-
vedini
őstag
Írtam privit Thrawn-nak, majd meglátjuk, hogy ő szokott-e screen shotot csinálni, ha jól tudom ő még nem rég óta modi
én is csinálok fórumot, megnézem milyen lehetőség van hsz-ek törlése után a visszaállításra, phpbb 3.0 egyébként -
VladimirR
nagyúr
valamilyen modon pedig kellene
no nem mondom, hogy a screenshot a nyero minden esetben, de monjuk siman el tudnam kepzelni, hogy
-ban-rol (akar temp-, akar permban) bejegyzes a [miert moderaltunk] topic-ba (epp a napokban keresgelte valaki, hogy ki miert tiltotta ki, mert otlete sincs, s szerinte tevedes tortent)
-topic torlesnel bejegyzes ugyanoda
-hsz torlesnel, ha tobb post, egyet meghagyni, beleirni a tobbi torolve
-modositas szerencsere r5 ota megoldodott, latszik ki volt aznem mondom, hogy ez mind a ti dolgotok lenne, viszont amig nincs normalis naplozas, s nagyon ugy tunik, hogy nincs, addig valahogyan kellene, mert igy kisse kaotikusnak hat
Winner: Kalandori irasai viss\akerulhettek mondjuk backup-bol (akar sajat, akar ph-s), vagy nem torolve, csak eloredatalva voltak (monjuk 2784 majusara)
-
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az ügy nyomozási eljárás alatt áll, további információt nem áll módomban rendelkezésetekre bocsátani.

A screenshot készítésről pedig nincs megbeszélt alapelv, aki akkor és abban a helyzetben úgy érzi, hogy szükséges lehet, az készít. Egyébként meg elég abszurd lenne elvárni, hogy minden ténykedésünket ily módon dokumentáljuk.
Sokminden visszaállítható, de Panther kell hozzá. -
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Szerintem megbeszélt moderálási alapelv, de egy modit kellene megkérdezni az igazságról.
Itt van például Bash.
Bash: Mit tudsz a fenti dologról?
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mindenki csinál vagy csak ő?
-
Há-kúná-má-tá-tá!

-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Na és akkor Race miért csinál mindig screenshotot?

-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na és akkor Kalandor írásai hogy kerültek vissza? Másodszorra is...
Ja, ezt a screenshotos dolgot ki mondta? -
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
mar aki csinal
ott van pl a [miert moderaltunk] topic aminek mondjuk ilyesmi lenne a celja, nezd meg milyen surun van hasznalva
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már le is telt Thrawn eltiltásából fennmaradó ~19,5 óra ..