Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Jö reggelt!
Ha lehet, még szarabbul vagyok, mint tegnap, kezt elegem lenni.
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!!
FireFUX... beteg...
-
Gabboo
tag
Üdvözlet!
Na végre találtam egy OFF-topikot, ahová beírhatom az alábbi, sörözés közben jött tróger poént:
- Mi az informatikus ékszere?
- ???
- A FireFUX!!Sorry: Gabboo
-
fokukac
nagyúr
válasz
adalbert1 #20988 üzenetére
a Dexter fenomenális. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni, én, aki sose néztem sorozatokat. Az első évad is nagyon jó, de a második meg még jobb. Egyszerűen már az első részeknél azt érzed, hogy Te jó ég, hova lehet ezt még fokozni, de sikerül nekik, tényleg. Egyszerűen zseniális.
A Californication is kurvajó, de azért az egy másik kategória, inkább poén-sorozat.
-
Thrawn
félisten
Wááá micsoda Vista videót találtam: Link
-
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR #20990 üzenetére
Az apáca kérdése kicsit meglepő volt.
Mindenesetre ez tetszett , jelenleg tárhely felszabadítás, utána neki esek a beszerzésének...
A weeds-et szoktam nézni, ott is kíváncsi vagyok hogy fogják a 4-ik évadot indítani...
A legnagyobb szívfájdalmam ilyen ügyben, hogy a shield záró epizódjai állítólag csak az olimpia után jönnek majd. -
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR #20984 üzenetére
SPOILER
Jaja, mondjuk ott a humorforrás főleg az új osztálytársnő volt pár jelenetben, pl. mikor az anyjával beszél telefonon, és megjegyzi, hogy épp mit bámul... Vagy még a kidobó is érdekes szerzet volt a klubbnál... Szóval azért humort egy ilyen komorabb főszereplő használatával is tudnak csempészni a sorozatba...
A többiekhez kb. annyiban kapcsolódott a dolog, hogy megoldotta a Tony- Michelle-Sid-Cassie szálat is.Mindenesetre addig is szerintem ránézek pár számomra még új és ismeretlen sorozatra, eddig a dexter és a californication van tervbe véve... Meg talán még a The Wire is...
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #20982 üzenetére
nem kaptam a szívemhez, jó volt.
mondjuk egy-két bunyó még belefért volna -
Lord Zero
addikt
nem szenvedek álmatlanságban
megélem azt -
Thrawn
félisten
Stephen King: Cujo
Mondjuk könyvben jobban tetszett.szerk: Épp most rág meg valakit
-
VladimirR
nagyúr
válasz
adalbert1 #20983 üzenetére
volt mar egy resz, mikor ezt pedzegettek (a legutobbi effy epizod, lusta vagyok megnezni, hanyadik volt), ahol az o, uj osztajtarsa, meg valami srac, aki hajt ra volt a kozpontban, akkor masrol nem is annyira volt szo, vagy legalabbis nem az volt eloterben
es nekem pont azert tetszik, ami miatt neked nem ^^
-
adalbert1
veterán
válasz
VladimirR #20980 üzenetére
Ezek fényében egyre kíváncsibb vagyok a záró epizódra, szerintem számomra még lesznek meglepetések, habár a nagy része tudható az előző részek és az ajánló alapján...
Viszont arra is kíváncsi vagyok, hogy Effy-n keresztül hogy viszik át egy teljesen új gárdára az egész sorozatot.
Effy meg számomra néha már ijesztően hűvős és számító tud lenni, Tony ugyanezen vonások ellenére még mindig sokkal poénosabb, központibb arc volt... -
fokukac
nagyúr
ma se fekszem le időben - még van egy részem a californication-ből, de most már befejezem, ha addig élek is!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
adalbert1 #20979 üzenetére
elore szolok, a link spoiler-es (02x09-rol is szo van benne)
allitolag azt is fontolgattak, mint lehetoseget, de valoszinubbnek tunik, hogy verfrissites lesz (en ez utobbinak jobban orulnek)
effy meg valoban hasonlo, mint tony, de szerintem valahogy "coolabb" (foleg, mikor egyutt szerepelnek) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Thrawn #20974 üzenetére
nem, nem errol van szo
most lusta vagyok visszanezni, de ha a secret party specialt linkeltem, az csak egy secret party special, az evad maga nem olyan (csak nagyon megtetszett a zene)
amire ki akartam lukadni, az az, hogy nem hulye agymosas, meg nepbutitas a sorozat (mint sok mas tinisorozat)na, kozben visszaneztem, telleg a szikret party szpesolt linkeltem
annyit mondok, hogy nezd meg az elso resz elso par percet -
VladimirR
nagyúr
-
-
VladimirR
nagyúr
most olvasom, lesz skins s3, s ha minden igaz, kiszorjak a jelen szereplogardat (mer' ezek erettsegiznek ugye), s fiatalabbak kerulnek a helyukre (meg olvastam olyat is, hogy az effy-s resz valamifele backdoor pilot-ja az s3-nak, hogy milyen is lenne verfrissites utan)
remeljuk, a fentieknek legalabb egy resze igaz (vagy akar az egesz - amig nem beszelt, effy volt a kedvenc karakterem....mondjuk azota is ^^)
-
tbs
addikt
válasz
bolondember #20948 üzenetére
Voda: szóval képek...
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Tim82
félisten
jó éjt mindenkinek, én is elvonulok.
Bubu: a fénykardot nem polírozzák neki?
mondjuk az egy méter magas és majdnem kockafejá kukának azért ez nehézkes... na, abbafejezem, alulmúlom önmagamat.
-
VoDaFoNe
aktív tag
nemsokára lesz pár kép
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #20937 üzenetére
Nincs baj amig allsz. Ha fektedben a padloban kapaszkodsz, na akkor mar gond van.
Nem rontom az OT elit-kozeli szinvonalat, visszavonulast fujok. Jo ejt!
-
Thrawn
félisten
Gusztustalan banda!
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #20926 üzenetére
Ne tőlem kérdezd, én inkább tarkón lövetem magam, minthogy ezt kipróbáljam
venember83: Ha most a macskákra célzol ( bársonytalpú ), akkor elrettentésül képzelj el egy alomra való nagyfejű, szemüveges, BMW fanatikus kismacskát - hát szerinted mivé válna így a világ?
kicsitomi88: Fene a gusztusát - jó lesz vigyázni étteremben a tejszínes csirkével
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #20923 üzenetére
Nem csokit.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #20921 üzenetére
mi a pék?!
szerk: azt nem is lehet meginni. Max a forrócsokit.
-
csapos2
addikt
válasz
venember83 #20921 üzenetére
Tőlem ne várj szexet.
-
bolondember
MODERÁTOR
csókolom, mizu?
valaki egy zanzásított összefoglalót arról, h mi törpént az elmúlt 13 órában?
-
-
csapos2
addikt
Volt már szex, vagy még isztok?
-
Thrawn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest