Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem nincs gondom vele, évek óta nem láttam a webes felületét, Outlook Express-t használok. Mondjuk lassan ideje lenne váltani, mert a spamáradat mindennél nagyobb méreteket ölt, még a privát mailcímemen is, amit nem adok ki bárhova. Igaz, a hulladék címek meg nincsenek benne az Outlookban. Csak már megszokás, itt regeltem az első címemet 8 éve, majd pár hónappal később a mostanit, miután az elsőnek túl biztonságosra sikeredett a jelszava, megjegyezni meg nem sikerült, mivel ritkán használtam akkor még. Azóta nem használok értelmetlen szám-kisbetű-nagybetű kombinációkat
.
Viszont már kezd elegem lenni, hogy naponta több millió dollárt, fontot, eurót és BMW-ket nyerek az ilyen olyan national lottery-n, meg microsoft lottery-n... mégis, ezek mire jók? Nincs benne reklám, csak több sornyi duma idiótáknak. A viagrás mailek annyira már nem zavarnak, abból nincs olyan sok, meg aztán sose lehet tudni... szóval azokat nem is kell messzire dobni
.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.