Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem nincs gondom vele, évek óta nem láttam a webes felületét, Outlook Express-t használok. Mondjuk lassan ideje lenne váltani, mert a spamáradat mindennél nagyobb méreteket ölt, még a privát mailcímemen is, amit nem adok ki bárhova. Igaz, a hulladék címek meg nincsenek benne az Outlookban. Csak már megszokás, itt regeltem az első címemet 8 éve, majd pár hónappal később a mostanit, miután az elsőnek túl biztonságosra sikeredett a jelszava, megjegyezni meg nem sikerült, mivel ritkán használtam akkor még. Azóta nem használok értelmetlen szám-kisbetű-nagybetű kombinációkat
.
Viszont már kezd elegem lenni, hogy naponta több millió dollárt, fontot, eurót és BMW-ket nyerek az ilyen olyan national lottery-n, meg microsoft lottery-n... mégis, ezek mire jók? Nincs benne reklám, csak több sornyi duma idiótáknak. A viagrás mailek annyira már nem zavarnak, abból nincs olyan sok, meg aztán sose lehet tudni... szóval azokat nem is kell messzire dobni
.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.