Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Feliratos oldalak offline módban, tud valaki valami biztosat?
-
Dilikutya
félisten
Meetyourmessenger-ről tud valaki valamit? Már nem egy meghívást kaptam rá, és valahogy messze elkerülendőnek tűnik, főleg, hogy arra kér, adjam meg az MSN jelszavam is.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Üdv! Notebookvásárlásban kéne segítenem, és arra lennék kíváncsi, hogy van-e lehetőség oprendszer nélkül, olcsóbban megvenni. Olvastam arról hírt, hogy pereltek több nagy gyártót az előretelepített rendszerek miatt, és azok nem szállítanak vele, de a kiskereskedőknél hogy van? Mondhatom azt, hogy nem kérem a Vistát, és így 10-20k-val olcsóbban veszem meg? Van erre valami lehetőség?
-
Dilikutya
félisten
Nem emlékszik valaki egy régi vicces flash animációra? A sztori annyi, hogy egy girnyó felszed a tengerparton egy csajt, aki rögtön le is lép egy kigyúrt fazonnal. A girnyó erre maga is edzeni kezd, majd mikor szépen megnőtt, visszamegy. A csattanó az, hogy a csaj marad hoppon a végén
. Semmi extrém, csak táncolnak benne.
Konkrétan egy linket szeretnék hozzá, már ha valaki látta, és tudja, miről van szó. A címe, ha jól emlékszem, Life is a beach volt, de nem biztos. -
Dilikutya
félisten
Hogyan lőjük ki az iwiw felbontáskorlátozásait?
Először fel kell tenni a GreaseMonkey sciptkezelőt, majd pedig egy kis sciptet telepíteni.
További scriptek. -
Dilikutya
félisten
Hogy lehet a legegyszerűbben leszedni a DVD feliratából az időzítéseket? Subrippel akarok feliratot csinálni, mert idx/sub formátumban van meg egy felirat, de a filmemhez nem passzol, srt-t akarok belőle, viszont a subrip elég nehezen tanul, az egészet velem akarja begépeltetni, viszont sokszor elég rosszul látszik, mert a lejátszókkal ellentétben nem képes normálisan megjeleníteni. Ezért kéne nekem csak az időzítés, utána simán begépelném, miközben megy a felirat valami film alatt. A subrip ráadásul még hagy is ki sorokat, azokat fel sem kínálja, hogy írjak be valamit.
-
Dilikutya
félisten
Olyan programot keresek, amivel egyszerűen lehet képeket letölteni. Létezik valami online kereső, ami kb úgy jeleníti meg a találatokat, mint a Google képkeresője, csak egy kattintással le is lehet tölteni? Illetve konkrét weboldalakról ugyanígy. A mindenféle website másoló szoftverek nekem nem jöttek be, túl sok szemetet is leszednek, rosszul konfigurálhatók. Egyes oldalakról előbb leszedik a fél netet, mint azt, ami a megadott url-en van...
-
Dilikutya
félisten
Hol a dühöngő... kezd kurvára elegem lenni, hogy eláraszt a sok szar, hogy nyertem megint 500.000.000 eurót meg fontot a micrfos nesönel loterin... azt mondja meg nekem valami, hogy ez a faszság miért jó!?
Másik meg a direct connect hálózat. Hogy van az, hogy rólam állandóan tudnak 3-5k körül tölteni (8slottal, 25k-s uploaddal ez van) de lefele meg csak akkor képes normálisan jönni, ha valami NASA szerverről jön az anyag... mondjuk nekem nincs lekorlátozva semmi, ez is igaz...
-
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem nincs gondom vele, évek óta nem láttam a webes felületét, Outlook Express-t használok. Mondjuk lassan ideje lenne váltani, mert a spamáradat mindennél nagyobb méreteket ölt, még a privát mailcímemen is, amit nem adok ki bárhova. Igaz, a hulladék címek meg nincsenek benne az Outlookban. Csak már megszokás, itt regeltem az első címemet 8 éve, majd pár hónappal később a mostanit, miután az elsőnek túl biztonságosra sikeredett a jelszava, megjegyezni meg nem sikerült, mivel ritkán használtam akkor még. Azóta nem használok értelmetlen szám-kisbetű-nagybetű kombinációkat
.
Viszont már kezd elegem lenni, hogy naponta több millió dollárt, fontot, eurót és BMW-ket nyerek az ilyen olyan national lottery-n, meg microsoft lottery-n... mégis, ezek mire jók? Nincs benne reklám, csak több sornyi duma idiótáknak. A viagrás mailek annyira már nem zavarnak, abból nincs olyan sok, meg aztán sose lehet tudni... szóval azokat nem is kell messzire dobni
. -
Dilikutya
félisten
10 éves a freemail. Isten éltesse

-
Dilikutya
félisten
Udvozlom!
Szeretnem tajekoztatni Ont, hogy megnyitotta kapujat az orszag elso legalisan mukodo letoltes oldala! Vegre nem kell felnie, hogy megbuntetik letoltott anyag miatt!
Az oldal cime: [link]
Ha megtetszett az oldal, illetve a tartalom, akkor kerem regisztraljon!
Ilyeneket kapok naponta... már jól körberöhögtem, röhögje az is, aki még nem látta
. A link nem véletlenül nem működik, azt táncsak nem írom be, és kérésre sem fogom elárulni senkinek. A tartalomról csak annyit, hogy kamerás Fantastic Four 2... nahh vajon mennyire legális
.
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ez nem magyar, csak tud magyarul is. Én konkrétan a magyar oldalakra gondoltam.

.