- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na szép sorban...mert visszaolvastam véletlenül

Panorámakép valakinek(Mawyx): egyrészt nem én csináltam ezt a képet, mikor anno ottjártam, akkor még nem volt digigépem, de elterjedve se nagyon. Egyébként én úgy csinálnám, hogy fogok egy panorámakép-funkcióra képes fényképezőt. Pl az S3-asom. Az megmutatja az élőképet, majd az első elkészített kép után mindig bevágja az előző szélét, és ahhoz igazítod a következőt. Persze átfedéssel dolgozik, aztán ha kész, akkor felviszed gépre, majd elindítod a Photo Stich nevű Canon progit, az ezt csinálja, konkrétan a különálló, és egyébként teljes méretű képeket az átfedésekkel egymás mellé illeszti, elvégzi a szükséges perspektivikus javítást, döntést, forgatást, majd véglegesre összevágja. elmented, kész.
rarri #34335: szerintem lehet..a mai fiataloknál sose tudni. De ott is különbség van dugás és szeretkezés között. Hobbiból, vagy ha úgy tetszik passzióból lehet smárolni meg dugni(azt se mondom hogy rossz, mert nem), de csókolózni és szeretkezni érzelmek kellenek, szerintem. Előbbi önzőbb, utóbbi jó esetben önzetlenebb. A dugás mindenkinek saját vágyainak kielégítése, szeretkezés meg az egymáséi is. De lehet hogy rosszul látom. Rég volt mindkettő

Aktív témák
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest