Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Racecam #26491 üzenetére

Ilyennel driftelt a sofőrcsávó. Eh, NV-os kép is van róla [link]

Még nem, és köszönöm! ;]

Szóval a 27-e és a 30-a közötti folyamatos erős etilbefolyásos hangulat után 31-én reggel megérkeztem a busszal Pestországba, és a Tescoban ki kellett választanom mit fogyasszak a délután és az est folyamán. Mondanom sem kell ránézni sem bírtam a töményre, de még a sört is ferdén néztem. Azért sikerült beválasztani az abszinttal :) Így kezdtük délben a szilvesztert egy adag virslivel, és néhány szertartásos abszintkorttyal. Az emlékek kellemes homályba vésznek, jó volt a hangulat, jöttek-mentek az emberek, én meg csomó mindent videóztam fotóztam, amire nem emlékeztem, de mst visszanézve elég kutya volt. :)
    Majd mikor már az abszintos kanalat sem birtam fogni, eljött a 7 óra, mikor is átmentem a tulajdonképpeni buliba. A 32-es busz kb 25 percig ment, és én azon kívül hogy eldőlt az üveg kóla, és felvettem, nem emlékszem semmire. De elmentem ahova kellett, a volt albimba, oda már sokszor találtam haza csukott szemmel is :) Megérkeztem, és állítólag azzal kezdtem, hogy odamantem mindenkihez, hogy már előre elnézést kérek, de én délben kezdtem, és abszint-szint elég magas. Úgy másfél órára beültem a sarokba, aztán onnnan diszkréten váltottam, mivel sikerült szereznem ilyet :) Azt tudom hogy rengeteget videóztam, meg fotóztam, még haver digigépével is, meg egyszercsak hirtelen a semmiből éjfél lett, és koccintak a poharak, majd volt karaokézás is, meg valami kártyaizét is játszottunk, meg pezsgőspoharak trötek, de összességében elég jól érezte magát mindenki. 12 ember volt, gyakorlatilag a horvát kirándulások résztvevői. Aztán olyan 3 körül széledt a társaság, én becsatlakozhattam egy taxikártyával az egyik melóhely által fizetett taxiba, mert ők is az Örshöz mentek. Először az tűnt fel hogy SKoda, és nagyon de nagyon csendes. Aztán a belső kilincs vájat belülről meg van világítva halványkékkel. Kérdeztem is a sofőrt, hogy ez széria? Röhögött, hogy nem sufnituning, az tuti. Kezdtem jobban figyelni, mert derengett valami, aztán kiszálltam, és láttam a magyarázó feliratot: Superb. Hmm, ezt se gondoltam hogy ilyen urasan jutok vissza :) Aztán megittam még a kezemben lévő sört az utcán a hóban a félcipőben mászkálva, majd "hazamentem", haer mondta hogy a házigazdánk elment aludni egy csajhoz, de semmi nem volt, mi meg benyomtuk a tévét zenére, és bealudtunk. Olyan reggel 7 körül ébredtem hogy szól a zene. Lejjebb halkítom, erre haver felriad ;] Aztán levettem a hangot, de ki nem kapcsoltam. Haver jön haza délben, azt mondja: a tévét ki nézi? Mondom aztat most csakis a jóisten :D
    Aztán hazajöttem, volt a buszdriftelés, meg négyen eltakarítottuk a ház körül a havat, mert pont elállt. sózással együtt 2 óra volt 2 illetve 4 embernek. De most már nem büntethetnek meg emiatt.

Aktív témák