Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ertem amit mondasz tildy es koszonom az elismeresed
Szerintem is intelligens /nem biztos, hogy okos vagyok /gimiben pl buktam is/, de a jelenlegi munkammal boldog vagyok, nap mint nap uj emberekkel ismerkedek meg, uj sztorikat hallok. uj eleteket ismerek meg es erdeles beszelgeteselet folytatok 15-105 eves koru emberekkel az eletrol.
Mellesleg penzugyileg sem panaszkodom Nem ezt fogom csinalni orok eletemben, de most 24 evesen nem is kivanhatnek jobbat
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is intelligens /nem biztos, hogy okos vagyok /gimiben pl buktam is/, de a jelenlegi munkammal boldog vagyok, nap mint nap uj emberekkel ismerkedek meg, uj sztorikat hallok. uj eleteket ismerek meg es erdeles beszelgeteselet folytatok 15-105 eves koru emberekkel az eletrol.