Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
...én meg most jövök a 3D moziból nyakig sz@rosan. 22-én fogjuk kifeszíteni a vásznat az állványzatra amit ma szereltünk készre. Mindenkit ver a víz a csúszás miatt. A hostesseken tegnap röhögtem. Belibbentek csini-bini ruhában meg kis pipellőben a szemétdomb közepébe. Mindegyik kapott is egy rohadt nagy dobozt a kezébe és kb. két perc múlva olyan poros volt mint mi.
Egy komplett berendezett öltönyáruházt telenyomtak kőporral a csiszolók akik a márványpadlólapokat csiszolták össze egy géppel. ...az ajtó még nem készült el amikor odaértek.Nagyon nagy égés az egész A'réna sztori. Nagyon nagy dzsuva volt és káosz. Aki ma a nyitásra odament (átkelve a sártengeren) egy fél évig fix, hogy be nem teszi a lábát!
Aktív témák
- Apple Watch
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó Xiaomi Smart Band 10 okoskarkötő!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy komplett berendezett öltönyáruházt telenyomtak kőporral a csiszolók akik a márványpadlólapokat csiszolták össze egy géppel. ...az ajtó még nem készült el amikor odaértek.