Hirdetés
Aktív témák
-
Eastman
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
...én meg most jövök a 3D moziból nyakig sz@rosan. 22-én fogjuk kifeszíteni a vásznat az állványzatra amit ma szereltünk készre. Mindenkit ver a víz a csúszás miatt. A hostesseken tegnap röhögtem. Belibbentek csini-bini ruhában meg kis pipellőben a szemétdomb közepébe. Mindegyik kapott is egy rohadt nagy dobozt a kezébe és kb. két perc múlva olyan poros volt mint mi.
Egy komplett berendezett öltönyáruházt telenyomtak kőporral a csiszolók akik a márványpadlólapokat csiszolták össze egy géppel. ...az ajtó még nem készült el amikor odaértek.Nagyon nagy égés az egész A'réna sztori. Nagyon nagy dzsuva volt és káosz. Aki ma a nyitásra odament (átkelve a sártengeren) egy fél évig fix, hogy be nem teszi a lábát!
Aktív témák
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy komplett berendezett öltönyáruházt telenyomtak kőporral a csiszolók akik a márványpadlólapokat csiszolták össze egy géppel. ...az ajtó még nem készült el amikor odaértek.