Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Lord Zero
üzenetére
Ámen

Egyébként raktam rá egy kis lefolyótisztítót, meg engedtem rá a vizet csőgázon kb egy percig, és így levitte. Csak egyetlen darab maradt, de azt nincs szívem a mélybe küldeni
csapos: ezekről az apró lopásokról, megélhetési bűnözésről két sztori jut eszembe, a tesco-s könyvből:
egy emberke minden nap bement a tescoba, lopott két kiflit, pár dkg felvágottat, meg egy fantát. minden nap elkapták, de minden nap visszament. egy idő után már a dolgozók fizették neki a cuccot
a másik egy nő a gyerekével. rajtakapták, hogy lopott, és a biztonsági őr ordibált vele mindenki előtt, szabályosan megalázta. amikor odament a főnöke, hohy elrendezze a dolgot megnézte mi van a szatyorban. csak kaja volt, de azokból is a legolcsóbb fajta. el is engedte őket.
nem mondom, hogy helyes lopni, de így én is elengedtem volna őket. észérvekkel nem tudom megindokolni, hiszen a lopás is bűncselekmény, de akkoris..
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest