Hirdetés
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Micro Four Thirds
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Sosem estem be részegen. Lehet hogy mások igen, de én sosem.
Szóval mi a fenét csinál egy 16 éves a HELYI diszkóban kettőkor ? Mondjuk táncolna, mivel a buli csak fél 12kor kezdődött. Főleg úgy, hogy kéthavonta egyszer engedik el.
Ráadásul mindenki ismer mindenkit, ha valaki rondábban viselkedik, azonnal híre megy a faluban...
Nagyon más állásponton vagyunk, úgy látom.
És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.''
Akit nagyon nevelnek, meg a szülők meg akarják mondani neki állandóan, hogy mia helyes, az úgy fogja utálni a szüleit, hogy öröm lesz nézni, és majd akkor éli ki magát , mikor kirepül a családi fészekből és nem korlátozzák.
És az sem csoda, ha az ilyen gyerekek nem beszélik emg a szülővel a dolgaikat.
Sőt neadjisten hazudik.
Anyám volt ilyen, mindig mindenről tudni akart, nem lehetett semmi titkom, nem lehettek ''külön útjaim'', még 20 éves koromban is betelefonálgatott a koliba, hogy na vajon ott vagyok-e. (Nem engedett volna el páromékhoz, én meg ellógtam ... Persze hülye barátnőm lebuktatott.... )
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest