Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Ja, igen, estig dógozom, de fél10-kor keltem...
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám. 
Aktív témák
- Robotporszívók
- Samsung kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És este 8 után még mindig a hülye cserebogarakkal teli levegőeget hasítva fogok hazaszáguldani. Tegnap is megyek haza nagy vidáman a finom habos 8! fokos Göserre gondolva, mikoris valami nagyot koppan a homlokomon. Aszittem hülyegyerekek dobálnak a templomoldalból. Aztán hazaérek, és anyám a hátamról szedi lefele a mászkáló cserebogarakat. Kirohanok az erkélyre, hátha még van, ahogy rázom a lábam, még leesik egy, hát kerülgetett a frász hogy ezeket majdnem becipeltem a szekrénybe. Nem bántom az élővilágot, de jó lenne megegyezni velük, hogy én nem mászok be fölöslegesen hozzájuk, de akkor ők se hozzám.