Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Épp tegnap hallottam, hogy a franc tudja hol külföldön, valami kutatók aszonták, hogy az emberek teljesítőképességének a maximuma más más napszakokra esik, van akik reggel jók, vannak akik napközben, és vannak akik éjszaka.És eszerint választhatnak majd az emberek maguknak melót, én megmondom őszintén szívesebben járok be, délután, vagy járnék éjszaka, ez a hajnali ébresztő nem nekem való
.Még a vicceim sem olyan jók mint délután, bár nem hinném, hogy észrevette valaki

Majd mingyá jön Pázsit oszt belinkeli az ezzel kapcsolatos cikket, legalábbis remélem mert én lusta vagyok keresgélni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Még a vicceim sem olyan jók mint délután, bár nem hinném, hogy észrevette valaki