Hirdetés
Aktív témák
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hmm, értem namost én ennél bizakodóbb vok, mm tele reménnyel. Úgy gondolom, hogy ismerem a csajt, és hogy még mindezek után, ami eddig történt, is működhet. Mostmár saját bevallása szerint sokszor gondol rám, hiányzok Neki, és lelkes ha arról van szó, hogy találkozunk, úgyhogy lehet, hogy kezd megváltozni Nála vmi. Egyébként ez (mm hogy próbálkozok) mondjuk 2,5 éve, körülbelül évenként történik, mert az uccsó két kapcsolata kb egy-egy évig tartott. Nah én meg az eddigi 3x2hetemmel nem szólhatok...(egyik se volt az igazi
)
alitak: Mi nem vagyunk nagy rokonjárók, szóval semmi rokonozás nem lesz, csupán apróságokkal ajándékozás így családon belül...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robot fűnyírók
- VR topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Apple MacBook
- Diablo IV
- További aktív témák...
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)